1) Atraktivní okresní derby se hraje u třetích Domoušic, které pro podzim posílené neztratily ještě ani bod a hostí nováčka z Kryr. Hosté mají kvalitní, zkušený celek, který je sice zatím až sedmý, ale má na víc.

2) Žatec B zůstává za očekáváním, nemá ani jediný bod a nutně potřebuje bodovat. Proti Postoloprtům, které do I.B třídy sestoupily a v sobotu poprvé vyhrály, to však bude těžké.

3) Louny B po nečekaně jasném vítězství na SKP Kadaň by měly bodovat i proti Březenecké. Obě mužstva momentálně sousedí v tabulce se stejným bodovým ziskem.

4) Velká prověrka současné výkonnosti čeká Lenešice, které jsou deváté a hostí vedoucí Údlice, mající plný bodový zisk a formu.

5) Černčice se zdály být dobře připravené na sezonu, ale po totálním výbuchu v Údlicích budou hráči muset fandům svou fazonu dokázat. Hosté z SKP Kadaň se zatím prezentovali dvěma zcela rozporuplnými výkony. Po excelnetním vystoupení na Žatci B pak doma propadly.

6) Nováček FK Blažim po dvou porážkách vždy o gól touží ve své domácí premiéře po prvních bodech. Jenže hosté ze zatím čtvrtých Tuchořic s doplněním zkušeného týmu o mladíky by měli být favoritem.

7) Slavětín ještě nevyhrál a bude to mít těžké i doma, kam zavítá posílený celek zkušené Velké Černoce.

8) Zatím bez bodu hrající Cítoliby B přivítají osmý Chožov, jemuž bude chybět kvůli trestu vyloučený Milde. Přesto hosté myslí nejméně na bod.

9) Atraktivní utkání sehraje Dynamo Louny s vedoucími Zeměchy. Zatímco hosté neztratili ani bod, domácí po ostrostřelbě před týdnem věří, že si zlepší své 5. místo.

10) Vroutek odehrál zatím jediné utkání, v němž nepřesvědčil o zlepšení proti loňsku. Příležitost bude mít nyní s vedoucím Krásným Dvorem, který má sice jen 4 body, ale nastřílel už 10 branek. Hosté se netají úmyslem vybojovat si postup.