Louny B - Strupčice 5:1 (1:1)

Hosté otevřeli skore brankou Vaňouse ve 25. minutě, lounští fotbalisté ale rychle vyrovnali v 31., autorem branky byl Pecinka. Druhý poločas poté už patřil jen domácím, ve druhé pětačtyřicetiminutovce se trefili čtyřikrát. Branky dávali Vážný, v 64. a 85. Kyncl a skore uzavřel v 87. minutě Zomer. Louny B jsou po dvou výhrách a jedné ztrátě se šesti body zatím na šesté pozici v tabulce I.A třídy.

Klášterec - Domoušice 2:3 (1:1)

Domácí se ujali vedení, ve 41. minutě ale stihl ještě v první půli vyrovnat domoušický Izera. Do druhé části vstoupili lépe hosté, ve 47. minutě byl úspěšný Faltus, na jeho branku ale ještě Klášterec dokázal odpovědět a srovnal. Krátcí už ale byli domácí na trefu Uhlíka v 64. minutě, která zajistila Domoušicím tři body. Domoušice mají v tabulce stejně bodů jako Louny, a také stejnou bilanci dvou výher a jedné prohry, díky lepšímu skore jsou ale čtvrté.

Obrnice - Podbořany 9:2 (4:1)

Vysoko prohráli v Obrnicích fotbalisté Podbořan. Už v 6. minutě otevřel účet utkání domácí Berki, dva góly pak přidal Zaspal a do poločasu vedly Obrnice 4:1. Ve 43. minutě snižoval Poborský. Ve druhé půli domácí skorovali dokonce pětkrát, za hosty upravoval jen v 53. Hodek. Podbořany jsou prozatím bez bodu a poslední se třemi prohrami.

Spořice - Dobroměřice 4:1 (2:0)

Hosté slavili jediný úspěch, zařídil ho ale vlastní brankou hráč Spořic. Dobroměřice jsou dvanácté, v tabulce mají dva body za výhru v penaltovém rozstřelu.