Fotbalisté Kryr prohráli v zápase šestého kola krajského přeboru na hřišti Loko Chomutov. Domácí byli lepší, přesto hosté sahali po bodu. V tabulce krajského přeboru tak po třetí prohře patří Kryrům 11. příčka.

Kryry prohrály na hřišti Loko Chomutov 1:3. V prvním poločase byli domácí jasně lepší. Míč byl převážně na jejich kopačkách a hrálo se na polovině Kryr. V úvodu dali domácí po přímém kopu branku, kterou rozhodčí pro ofsajd neuznal. I pak si vytvořili několik šancí, žádnou ale neproměnili. Stejně tak gól nedali ani z vyložené šance hosté, když šel sám na brankáře Jarolím.

Po bezbrankové první půli se na počátku druhé půle domácí přece jen radovali Vít Rajnyš ve středu hřiště zabojoval, když vypíchl míč poslednímu Martinu Beránkovi, nad ničím nepřemýšlel a z velké dálky obstřelil brankáře Bartoše 1:0. Hosté mohli vyrovnat po rohu Fridricha, ale hlavička zcela volného Tomáše Beránka šla vedle. Mimo branku šel i jeho druhý hlavičkový pokus po dalším rohu po pár minutách. Vyrovnání nepřinesl ani rychlý brejk Jarolíma, který nahrával do jasné šance Karbanovi na poslední chvíli domácí zachránil Tichý.

Naopak udeřilo na druhé straně v 76. minutě se trefil Marek Hakl, když jeho parádní střela z 25 metrů skončila v šibenici 2:0.

V 83. minutě se ale dočkali i hosté a snížili na 2:1 ve vápně se odrazil míč ke Karbanovi, jenž prostřelil z hranice šestnáctky Plochého.

V závěru zápasu se Kryrští snažili o vyrovnání. Otevřeli ale obranu, což využívali domácí k rychlým protiútokům. V 93. minutě jeden z nich využili. Hakl s Andršem postupovali sami na brankáře Bartoše, Hakl nastřelil tyč, Andrš mu nabídl druhou šanci a Hakl už nezaváhal 3:1.

Loko Chomutov Kryry 3:1 (0:0)


Branky: 51. Rajnyš, 76. a 92. Hakl - 83. Karban