Na fotbalisty z okresu Louny čekají o víkendu další mistrovské zápasy.

Divize

Oba zástupci z okresu v divizi B, Slavoj Žatec i Chmel Blšany, hrají v sobotu 24. září venku. Žatec, který v tabulce poskočil na šesté místo, nastoupí dopoledne v Dubí proti teplické rezervě. Ta je aktuálně v tabulce jedenáctá. Poslední Blšany, které dosud nevyhrály, hrají v Mostě v Souši. Ta je v tabulce osmá.

Krajský přebor

V krajském přeboru se před svými fanoušky představí jedenácté Kryry, které v sobotu přivítají třetí Bezděkov. Domácí budou chtít určitě bodovat a poskočit tak v tabulce. Louny hrají venku, v neděli jedou do Neštěmic.

I.A třída

Oba dva zástupci z okresu Louny, Postoloprty a Domoušice, hrají v sobotu odpoledne doma. A oba budou chtít vyhrát a připsat si body ve vyrovnaném středu tabulky. Těžšího soupeře mají zřejmě Postoloprty, jež budou hostit aktuálně třetí Ledvice. Domoušice hrají proti Duchcovu, který je předposlední.

I.B třída

V I.B třídě ve skupině B vedou Dobroměřice. Daří se jim střelecky, v šesti zápasech už daly 22 branek. Zajímavý zápas sehrají v sobotu od 14 hodin doma proti třetím Obrnicím. Doma se představí i Černčice, Louny B a Cítoliby, které hrají v této skupině. Zatímco Černčice a rezerva Loun hrají o klidný střed tabulky, Cítoliby o záchranu. Klub je předposlední jen díky výhře nad posledním Straškovem. V sobotu doma Cítoliby přivítají Proboštov B, který by nemusel být nad jejich síly. Černčice hrají s Úštěkem a Louny B s Brozany B.

Ve skupině C jsou tři zástupci okresu Louny seřazeni na čele tabulky. Nováček z Blatna je druhý, Tuchořice třetí a Žatec B čtvrtý. Všichni hrají o víkendu doma. Blatno v neděli s Kopisty, Tuchořice v sobotu s Osekem a ve stejný den i žatecká rezerva v Libočanech s Mezibořím.