Fotbalisté Podbořan v posledním podzimním kole I.A třídy prohráli na hřišti předposledního Klášterce nad Ohří a přišli tak o první místo v tabulce. Podbořanští prohrávali už 0:3, povedlo se jim snížit na rozdíl jednoho gólu. Domácí ale dokázali dovést utkání do vítězného konce.

Kláštereckým fotbalistům vyšla první půle, kdy se trefili Škultéty a Mařík. V úvodu druhé si dal Sklenička vlastí branku a zdálo se být rozhodnuto. Hosté ale góly Poborského a Františka Kováče snížili na rozdíl jediné branky a sahali po remíze. Domácí ale prakticky z protiútoku opět navýšili skóre. A i když se hostům podařilo v hektickém závěru znovu snížit na rozdíl jedné branky, Klášterec zase rychle odpověděl.

Podbořany po třetí prohře v sezoně klesly na třetí místo, Klášterec se díky druhé výhře vyhoupl na 12. pozici. K dobru má odložené utkání ve Vroutku, které se bude hrát v úterý 1. května příštího roku.

Klášterec – Podbořany 5:3 (2:0)

Branky: 9. Pavel Škultéty, 30. Lukáš Mařík, 51. Lukáš Sklenička (vl.), 80. Lukáš Mařík, 89. Miloslav Zmrhal – 60. Zdeněk Poborský, 78. František Kováč, 87. Jaromír Kerda; Rozhodčí: Novotný; ŽK: 1:2; Diváci: 50

TJ Tatran Podbořany: Bláha – Sklenička (60. Klán), Gregor, Vaněk (46. Kerda), Grzywacz, Kadlec (76. Turek), M. Kováč, Vignát, Janoušek (80. Jančík), F. Kováč, Poborský

Tabulka I.A třídy skupiny BZdroj: www.fotbal.cz