Třetím kolem pokračoval i přes mrazivé počasí v Postoloprtech MH Cirus cup.

Černčice - Březno 2:5 (1:3)

Od samého počátku měli zápas pod kontrolou hráči Sokolu Březno. Během prvního poločasu si vytvořili zásluhou dvou branek Kovače a jedné branky Herny klidný náskok, který po změně stran ještě navýšili.
Střelci: Šus, Seifert - Kovač 3, Herna, Čížkovský
Rozhodčí: Spišák, Šebek, Dřevojan

Dobroměřice - Tuchořice 2:2 (1:0)

Během prvního poločasu vcelku vyrovnaného utkání se moc šancí nezrodilo. Přesto se však dokázal prosadit dobroměřický Šebek. Když se po změně stran prosadil ještě Izera ze stejného mužstva, zdálo se být o výsledku rozhodnuto.Tomuto dojmu podlehli i Dobroměřičtí, ale když se po nařízeném pokutovém kopu podařilo snížit Petru Klincovi, vycítili hráči Tuchořic šanci, kterou vstřelením druhé branky využil Plánička. Utkání tak skončilo zaslouženou dělbou bodů.

Zápas bez větších problémů řídil rozhodčí Šebek s asistenty Spišákem a Dřevojanem.

Podbořany - Spořice 0:4 (0:1)

Podbořanští šli do utkání s cílem získat první body v turnaji. Úvodní poločas ještě alespoň výsledkově drželi s lépe hrajícím soupeřem z I.A třídy krok. Když však hráči Spořic ve druhé půli přidali ještě další tři branky, bylo o vítězi tohoto utkání rozhodnuto.

Branky: Svoboda, Lepešek, Hopener, Uček
Rozhodčí: Lapka, Hájek, Hynek

Postoloprty - Žatec B 5:4 (3:1)

V rostoucím podvečerním mrazu se již ve 3. minutě prosadil domácí Junek. V prvním poločase měli více ze hry hráči Postoloprt. Zásluhou branky Papežíka a druhé trefy Junka, tentokrát z pokutového kopu, skončila první půle 3:1.Ve druhém poločase se hra vyrovnala. Žatečtí si vytvářeli více šancí a podařilo se jim snížit na rozdíl jediné branky. Další branky Junka a Papežíka však vytvořili domácím dostatečný náskok a hosté ze Žatce pak zásluhou Podroužka stihli už jen korigovat na konečných 5:4.

Poslední utkání řídil rozhodčí Hájek s asistenty Lapkou a Hynkem.
Střelci: Junek 3x, Papežík 2x - Podroužek 2x, Hankocy, Bodnár