Fotbalisté Dobroměřic prohráli v závěrečném kole Apollo Cupu s účastníkem KP týmem Chomutova 0:3.

Stejně jako před týdnem inkasovali Dobroměřičtí gól hned v úvodní minutě zápasu! Než se obránci rozkoukali, utekl jim Kubánek a ve vápně zakončil přeně na 1:0.

O další gól se svojí chybou zasloužil ve 31. kapitán Plachý, když ztratil míč na půlce hřiště a po centru do vápna odražený balon poslal hlavou do prázné branky Tichý – 2:0. Snížit mohl ve 34. Papcun, který se hezky uvolnil za šestnáctkou, tvrdě vystřelil, ale trefil pouze tyč.

Třetí změnu stavu zařídil v 55. minutě po hezké akci vydařenou střelou Král na 3:0. Gólová akce Středohoru vznikla konečně v 64. minutě, kdy Kroupa našel přesnou přihrávkou kanonýra Hendrycha, ten ale odkrytou branku ze šesti metru přestřelil.

„Nějaké slibné šance jsme si sice vytvořili, ale soupeř jich měl mnohem více! Kluci teď nehrají moc dobře, máme však ještě dva týdny do mistráků, aby se to změnilo,“ řekl k utkání dobroměřický manažer Pavel Verner.

AFK LoKo Chomutov - FK Dobroměřice 3:0 (2:0)

Branky: 1. Kubánek, 31. Tichý, 55. Král Rozhodčí Lenkvík rozdal ŽK 1:2.

Dobroměřice: Sedláček – Šidlof ml. – A. Rus (51. Halíř), A. Havelka, Daniš – Krupka (46. Holoch), Plachý, Papcun, Csonka – Kroupa, Hendrych. Trenér Karel Šidlof st.