Šestnácté kolo fotbalového okresního přeboru přineslo 26 branek (16:10) a tři vyloučené hráče. Střelecky vynikli Lukáš Horský z Lubence a Martin Harvánek z Tuchořic, kteří dali po 3 brankách. Z pěkných návštěv stojí za zmínku Černčice, Tuchořice a Kryry, kam zavítalo přes stovku diváků, překvapivě nejmeší zájem byl o derby Cítoliby – Chlumčany, které navstívilo jen 50 fandů.

Kryry – Lenešice 1:1 (0:1)

V bojovném utkání se sice hosté dostali do vedení brankou Koželuha, ale po přestávce zachránil Havranům bod Fr. Kováč. Rozhodčí Bázler napomínal 5:4 a vyloučil domácím Jankoviče před 100 diváky.

Velká Černoc – Peruc 2:1 (1:0)

Branky domácích dali Glöckner a Prokeš, za hosty upravil Nechanický. Rozhodčí Filipovský před 80 diváky karty nepotřeboval.

Tuchořice B – Ročov 6:3 (1:3)

Hosté vedli dvěma góly Ryneše a jeden přidal Petr Hora, ale domácí po přestávce pěti brankami rozhodli o jasném vítězství. Třikrát se trefil Martin Harvánek, dva úspěchy přidal Vaněček a jednu Št. Fizer. Rozhodčí Liška napomínal 2:1 před 110 příznivci.

Slavětín – Louny B 0:3 (0:3)

Hosté rozhodli už do přestávky, když skorovali Jakub Suchý, Pšigrocký a Beneš. Rozhodčí Vokurka rozdal ŽK 1:2, což vidělo 70 diváků.

Lubenec – Zeměchy 3:0 (1:0)

O výsledku rozhodl svým hattrickem Lukáš Horský. Rozhodčí Gaži napomínal jen domácího Zukala, ale vyloučil jim Podařila a hostům Soukupa před 90 příznivci.

Cítoliby – Chlumčany 3:1 (2:1)

Než se hosté zformovali, dostali během osmi minut dva góly. Přestože ještě do přestávky snížil Košín dorážkou míče vyraženým brankářem Petrlíkem, manko z úvodu už nedohonili. Za domácí skorovali dvakrát Maier a jednou Kolařík. Rozhodčí Šramota, ŽK 4:2, 50 diváků.

Černčice B – Blatno 1:1 (1:0)

Na vedoucí branku domácícho St. Nováčka sice odpověděli hosté gólem Žebrakovského, ale získali jen bod a ztratili vedoucí místo v tabulce. Rozhodoval Gaži, který napomínal 4:2 před 110 diváky.