Boj o špičku fotbalového krajského přeboru je i na jaře extrémně vyrovnaný.

Každé zaváhání může stát několik příček v tabulce, Louny a Žatec se v úvodu jara zatím střídají v pozici lídra, naopak Blšany, které také chtěly hrát v popředí, se propadají.

Žatec minulý týden ztratil v v Kadani, vybojoval jen remízu a ztratil tak i první místo v tabulce krajského přeboru. Tentokrát bude chtít Slavoj před domácími fanoušky jedenáctý Bezděkov porazit a dohnat tak Louny, které mají v čele tabulky o dva body více. Nastoupit by po minulé absenci měli i Horňák se Svobodou, otazník visí nad zraněným Procházkou.

Lídr z Loun se na první místo vrátil po výhře nad Proboštovem, doma teď přivítá Kadaň, která je sice až dvanáctá, ale pořádně potrápila Žatec a dokázala mu i vzít body. Louny i Žatec hrají doma v neděli od 15 hodin.

Už dnes, v pátek 25. března, se ale na jaře poprvé doma představí Blšany, které úvodní dva duely prohrály a propadly se ve velmi vyrovnané tabulce ze čtvrtého místa až na desáté. Dnes od 19 hodin změří síly s ambiciozními Neštěmicemi, v sestavě se opět přestaví navrátilec Pilař, který v Blšanech hrával druhou ligu, ale také další nová jména – Radek Krejčík, Trojan, Janák, Dvořák, Matucha nebo De Oliveira Caio.

Jak budou hrát týmy z regionu?

Blšany – Neštěmice výkop dnes v 19 hodin
Louny – Kadaň neděle 27. března od 15 hodin
Žatec – Bezděkov neděle 27. března v 15 hodin