Fotbalisté Dobroměřic v I.B třídě porazili v sobotu 14. dubna na svém hřišti Budyni nad Ohří 5:2 a drží se na druhém místě v tabulce s minimálním odstupem na první Libotenice. Zápas s Budyní rozhodli prakticky už v první půli, kterou vyhráli 4:0. Branky za domácí dali Harthan 2, Hasil, Šebek a Sanko, za hosty skóroval Čorič a na konečných 5:2 snižoval nadvakrát z penalty Hubáček.

Dobroměřice nastoupily v sestavě: Sedláček – Kroupa – Kaleja, A. Verner (79. Halíř), Daniš – Csonka, Papcun, Šebek, Sanko – Hasil (46. Smola), Harthan (75. P. Štranc).

V neděli 15. dubna vyhrály Louny B, které porazily Rovné 2:1. Branky domácích dali už v první půli Linhart a Šubrt. Louny hrály v sestavě: Bartoš – Stránský, Doležal, Linhart, Střelec – Štourač, Španihel, Hadač, Šubrt, Pecinka – Kalivoda.

Ve skupině B fotbalové I.B třídy vyhrály v neděli také Cítoliby, které doma porazily Dubí 2:1 (1:0).

Naopak Černčice opět prohrály, tentokrát v neděli odpoledne doma s Brozany 1:2. Po bezbrankovém prvním poločase dal vedoucí gól domácí Vimr, jenž obešel s chladnou hlavou brankáře a skóroval do prázdné branky. Radost ale domácím fanouškům pokazil vyrovnávací gól hlavou po rohovém kopu. O několik minut později obrana Černčic neuhlídala rychlé křídlo soupeře a byl z toho gól na 1:2. V závěru se domácí snažili s výsledkem ještě něco udělat, ale nic z toho nebylo. Situace se pro Černčice stává kritickou, jsou v tabulce I.B třídy se ztrátou čtyř bodů poslední.