O výsledku zřejmě rozhodlo několik neproměněných šancí domácích v úvodu zápasu. Dobroměřice na svého soupeře vlétly a během prvních dvaceti minut si vytvořily několik velkých šancí. Skórovat mohli několikrát hlavně útočníci Sekula a Hendrych, ale jejich pokusy buď šly vedle brány, nebo je zlikvidoval výborný brankář Josef Novák.

Tuchořice se dostaly do první šance až ve 23. minutě, kdy Malý vysunul Orsága, ale ten se dostal už do velké blízkosti brankáře Sedláčka, který jeho pokus zlikvidoval. Ve 27. šli hosté do vedení. Jarolím utekl po pravé straně a po jeho přihrávce Michal Plánička z hranice pokutového území prostřelil vše – 0:1. Ve druhé půli už byli Tuchořičtí lepší, zahustili střed hřiště a více si hleděli Tomáše Kroupy, tvůrce hry domácích.

Dobroměřice se ani přes snahu už do žádné velké příležitosti nedostaly, naopak slibné šance si vytvářeli hosté. Příležitosti Orsága a Pláničky v průběhu druhé půle stačil ještě zlikvidovat brankář Sedláček, ale v 86. minutě už nestačil na střelu Jarolíma – 0:2. Zvýšit ještě mohl Orság, ale jeho střela šla vedle.

Dobroměřice – Tuchořice 0:2 (0:1)

Branky: 27. Plánička, 86. Jarolím, rozhodčí Cvachouček, 90 diváků.

Dobroměřice: Sedláček – Halíř, Antropius, Havelka, Daniš – Bučil (85. Václav Verner), Papcun, Kroupa, Vild – Sekula (75. Pavel Verner) , Hendrych

Tuchořice: Josef Novák – Bartoň (82. Veit) – Jan Novák, Pohorelec, Benda – Šaroch, M. Plánička, Jula Holák, Malý – Jiří Jarolím, Orság (90. Kořán)