Po vyrovnaném úvodu přišla první rána pro Louny už ve 20. minutě. Hostům se nepovedla malá domů, golman Loun Pokorný fauloval a sudí jej nejen vyloučil, ale nařídil i pokutový kop, který domácí Kešner proměnil - 1:0.

Do branky musel Weisser, ze hry šel Zelinka, což hru Loun výrazně ovlivnilo. I v deseti ale měly Louny šance, ve 34. zahodil velkou příležitost Jakub Suchý.

I začátek druhého poločasu vyšel lépe domácím. V 50. ještě Weisser dosáhl na pokus Horního Jiřetína, v 56. minutě už ale lovil lounský golman balon ze své sítě. Broskovics zvyšoval na 2:0. V 63. pak přišel další golový trest domácích, autorem branky byl Viktora - 3:0. Hostující Louny chtěly v závěru ještě duel zdramatizovat, ale neujal se ani pokus Říhy v 76., ani Petržílky v 79., netrefil se ani Lazarik v 83. minutě.

Louny tak po úvodní výhře nad týmem Modlan (2:1) ztratily ve druhém kole body, v tabulce krajského přeboru jsou po úvodu na desátém místě. „Byl to druhý nepovedený výkon v krátkém období. Určitě zápas ovlivnila situace z dvacáté minuty, penalta a vyloučení, ale to nás neomlouvá. Proti dobře bránícímu mužstvu nám chyběla přesnost v kombinaci, rychlost i nápad. I v deseti jsme měli být daleko nebezpečnější," hodnotil duel lounský trenér Pavel Schettl.

H. Jiřetín - Louny 3:0 (1:0)

Branky: 20. Kešner, 56. Broskovics, 63. Viktora

Sestava Loun: Pokorný (20. ČK) - J. Suchý, Jamrich (68. Baňka), Říha, R. Němec (31. Lazarik) - Krejčík, Trup, Zelinka (20. Weisser), Vokurka, Petržílka - Vodička (60. Papežík)