Vstup do nedělního dopoledního utkání měli lepší domácí – střet obránce Loun s útočníkem posoudil hlavní rozhodčí jako faul a odpískal už ve 3. minutě pokutový kop. Ten domácí brankář proměnil – 1:0. To hosty probudilo, velkou šanci měl v 18. minutě Marek Říha, ale jeho střela skončila po teči obránce jen rohovým kopem. Vzápětí se po odraženém míči dostal ke střele Radek Němec, ale brankář domácích svůj tým podržel. V 25. minutě se dral do koncovky Pavel Soukup, ale znovu obětavý zákrok obránce a pouze rohový kop. Ve 30. minutě se podruhé dostali do šance domácí a opět úspěšně, když se k odraženému míči dostal Horváth a snadno zakončil – 2:0. Hosté se snažili, byli i aktivnější, ale domácí byli maximálně efektivní. Svoji efektivitu dovršili ve 44. minutě, když se po rohovém kopu prosadil hlavou na přední tyči Frantl – 3:0.

Do druhé půle znovu lépe vstoupili domácí a v 51. minutě zvýšili už na 4:0. Po této brance měly Louny velké problémy ustát tlak domácích a kupily chybu za chybou. V 64. a 65. minutě domácí zvýšili rychle už na hrozivých 6:0. Pak se teprve dostali ke slovu hosté z Loun a dvěma brankami střídajícího Luboše Koubka snížili na 6:2. Snaha hostů o zkorigování výsledku vzala ale za své, když domácí znovu z rychlých protiútoků uzavřeli na konečných 8:2. Zrodilo se tak vysoké vítězství domácích, bohužel pro hosty až příliš kruté.

„Znovu další rána pro naší psychiku, která je teď naším největším nepřítelem. Tým má svoji sílu i schopnosti, ale momentálně nás limituje malá psychická odolnost a prakticky nulové sebevědomí. Rozpadla se nám osa týmu, starší hráči jsou bez formy a mladí, kterých je v týmu většina, se s takovou situací neumí vyrovnat. Musíme být trpěliví a dál pracovat. Pozitivem jsou dvě branky mladého Luboše Koubka," zhodnotil zápas trenér Loun Pavel Schettl.

Meteor – Louny 8:2 (3:0)

Branky: 5. Winter (pen.), 30. a 51. Horváth, 44. Frantl, 64. Hrdina, 66. a 90. Běhounek, 74. Hanek – 67. a 72. Koubek

Sestava Loun: Švarc – R.Němec, Šťourač, Jamrich (69. M. Němec) – Vokurka (68. Minařík), Trup (79. Havlíček), Soukup, Bednář (60. Koubek), Krejčík ( 46. Matyáš) – Říha, Schettl