V minulém, dvanáctém kole zaváhaly první Louny s třináctými Litoměřicemi. Stejnou chybu nechtějí opakovat proti poslední Modré, kterou hostí už zítra, v neděli 31. října. „Nesmíme je podcenit,“ zní z kabiny.

Fotbalisté Loun se i přes vysokou porážku 0:4 v Litoměřicích vyhřívají na první příčce tabulky krajského přeboru. Zaváhání s celkem ze spodních pater tabulky v Lounech mrzí, nechtějí ho už opakovat. „Litoměřice nás pěkně vyškolily, hrály dobře. Nesmíme si myslet, že když je Modrá poslední, že to půjde samo,“ varuje před papírově jasným zápasem předseda FK Louny Pavel Domecký.

Papírově měly totiž Louny navrch i proti Litoměřicím, první proti třináctému ale neuspěl. „Proti Žatci nehrála Modrá vůbec špatně, koukali jsme na video, musíme se hodně kvalitně připravit, bude to stejně těžké, jako ostatní zápasy, rozhodně je nesmíme podcenit,“ opakuje lounský funkcionář.

Modrá ve 12. kole podlehla druhému Žatci, ale jen o jediný gól 1:2. „Připraveni by měli být všichni, jen Lesniak měl problémy s patou, ale měl by být do zápasu v pořádku. Samozřejmě nemůže být naším cílem nic jiného, než tři body,“ uzavírá Domecký.

Louny mají zatím v tabulce krajského přeboru čtyřiadvacet bodů, druhý Žatec ztrácí tři. Lounští fotbalisté ve dvanácti kolech dokázali sedmkrát vyhrát, třikrát remizovat a jen dvakrát prohráli. Nastříleli 17 branek, jen 12 jich dostali.

Zápas s Modrou začíná v neděli ve 14.30 hodin.