Po čtyřech výhrách v řadě fotbalisté Loun v duelu s Velvary remizovali. V přípravě na jarní část krajského přeboru zatím jen jedinkrát prohráli. „Nepodali jsme ideální výkon a to hlavně v útočné fázi. Ve druhé půli se hra dopředu sice zlepšila, ale stále chyběl proti dobře organizovanému soupeři moment překvapení a rychlejší řešení herních situací," nebyl po posledním utkání s týmem Velvar spokojený lounský trenér Pavel Schettl se svými svěřenci.

Oba týmy se v první půli hlavně „oťukávaly", Velvary disciplinovaně bránily a Louny nemohly najít na jejich defenzivu účinný recept. A i když se výkon domácích fotbalistů ve druhé půli směrem dopředu zlepšil, nenašli ho ani ve druhé pětačtyřicetiminutovce, a tak se soupeři rozešli smírně po bezbrankové remíze.

Louny - Velvary 0:0

Sestava Loun: Pokorný - Suchý, Říha, R. Němec, Krejčík (45. Vokurka) - Soukup, Trup - D. Matyáš, Zelinka, Kočka (60. O. Matyáš) - Šťourač (45. Exner)

Lounští fotbalisté, kteří jsou po podzimu v tabulce krajského přeboru druzí a chtějí bojovat o divizi, tak nenavázali na předchozí čtyři výhry. Porazili postupně Motorlet Praha, mladíky Teplic, Hostouň a Litoměřice. Předtím ještě remizovali s Úvaly, jedinou porážku mají v zápise přípravy Lounští hned z úvodního duelu se Souší.

Poslední únorový víkend změří Louny síly s fotbalisty Ostrova. Hraje se na hřišti soupeře, v plánu je v neděli 22. února od 13 hodin.

Výsledky přípravy FK Louny:

Souš - Louny 4:1
Louny - Úvaly 1:1
Motorlet Praha - Louny 1:3
Louny - Teplice U21 5:4
Louny - Hostouň 3:1
Litoměřice - Louny 1:2
Louny - Velvary 0:0