Už od prvních okamžiků bylo na trávníku hodně rušno. Domácí golman poprvé zasahoval v páté minutě, hostující dokonce už v první. V 15. těsně minul lounský Zelinka, Suchý nastřelil o něco později tyč. Poté šanci po rohu Trupa vykopávali hostující fotbalisté z brankové čáry.

Velké šance byly na obou stranách, první branka ale padla až ve 34. minutě. A vzbudila hodně rozpaků. Lounský Koudelka šel sám na branku, hostující brankář Loos vyběhl a pokryl si balon, rozhodčí ale viděl faul a nařídil přísnou penaltu. Tu proměnil Trup - 1:0. Ještě před odchodem do šaten měl velkou příležitost i hostující Soukup, Pokorný v domácí svatyni si ale poradil.

Po změně stran měl první šanci domácí střídající Exner, ale těsně minul. V 62. se Louny radovaly podruhé. Loos špatně vykopával, Koudelka jeho rozehrávku zachytil a přeloboval hostujícího golmana. Hosté se pak natlačili před Pokorného, ten si ale se všemi jejich pokusy poradil, v 88. mu pomohl Říha, a tak se Louny radovaly z výhry, díky níž jsou v tabulce deváté.

Louny - Vilémov 2:0 (1:0)

Branky: 34. Trup (PK), 62. Koudelka
Sudí: Sedláček, ŽK 1:2, 160 div.

Sestava Loun: Pokorný - V. Suchý, Jamrich, Říha, Minařík (58. R. Němec) - J. Suchý, Zelinka (79. Baňka), Trup, (87. Pecinka), Matyáš - M. Němec (42. Exner), Koudelka