Druhé místo si drží před posledním kolem fotbalisté Tatranu Podbořany, kteří v sobotu vyhráli nad mužstvem Souš B 3:1, přestože prohrávali 0:1.

První půlhodinu se domácí doslova trápili. Předváděli patrně nejhorší podzimní výkon bez nápadu, bez důrazu s množstvím zkažených přihrávek. V tu dobu čtvrtý celee tabulky je přehrával v pohybu a hlavně rychlosti a snadnosti, s jakou se dostával k brance Fráka. Po jedné z akcí a přihrávce z křídla pohodlně skoroval M. Růžička.

Dobré musžtvo se nepozná, když se vyhrává, ale ukáže se, když se nedaří. A to byl případ Tatranu. Na nohy ho pak postavily dvě klíčové šance během tří minut.

Ve 35. unikl po levém starně Volf, do jehož prudké přihrávky před branku se vrhl neohroženě František Kováč a vyrovnal. Za tři minuty po snad první vydařené kombionaci po pravé straně se uvolnil Sklenička a nekompromisní střelou dostal Podbořany do vedení.

Definitivní rozuzlení nastalo v 70. po faulu na Volfa, za což byl vyloučen brankář Trpálek a pokutový kop proměnil Fišer. Hosté s hráčem v brance a v oslabení se na nic nezmohli, ale ani Tatran proti bránící se Souši již neskoroval a stav se už nezměnil.

Podbořany hrají v sobotu 15. listopadu poslední zápas podzimu ve Strupčicích, které jsou třetí.

Podbořany – Souš B 3:1 (2:1)

Branky: 35. Kováč, 38. Sklenička, 70. (pok. kop) Fišer – 22. M. Růžička. Rozhodčí Mydlář, ŽK 2:4, 100 diváků.

Tatran: T. Frák – Uher, Khel, Rázek, Baša (Tošner) – Sklenička, Fišer, Z. Matějička, Fořt (Parpel) – Kováč, Volf (P. Poborský)