I po čtvrtém kole jsou v tabulce Novostavby cupu v Postoloprtech týmy, které neztratily. Bez ztráty jsou Zlonice, Lenešice a Vrbno.

Blažim - Zlonice 1:4 (1:2)

Zatím suverénní Zlonice byly v duelu po celou dobu lepší. V prvním poločase sice blažimští fotbalisté vzdorovali, ale ve druhém dějství hosté přidali dvě branky a s přehledem zvítězili.
Střelci: Kožíšek - Samek, Vimr, Demeter, Douša
Rozhodčí: Kružliak

Lenešice - Chožov 3:1 (1:1)
Úvod utkání ovládli domácí, nedokázali toho však patřičně využít a když se po úvodním tlaku hra vyrovnala, Chožovští náskok soupeře zásluhou Konečného smazali. Druhý poločas se hrálo oboustranně dobré utkání. Branky stříleli lenešičtí fotbalisté dvakrát se prosadil Vild, který zkompletoval hatrick, a tím stanovil konečný výsledek utkání.
Rozhodčí: Spišák

Postoloprty B - Bečov 3:0 (2:0)
Utkání se odehrávalo od začátku v režii domácích. Za ně se prosadili dvakrát Baník a jednou Šubert, kteří tak zajistili svému týmu šanci bojovat o postup do semifinále i v posledním kole. V přímém souboji o něj se příští týden utkají s týmem z Tuchořic.
Rozhodčí: Spišák

Nové Sedlo - Peruc 3:0 (0:0)
První poločas nenabídl příliš pohledné utkání a vyložených šancí se na žádné straně moc nezrodilo. I přes jednoznačný výsledek byla paradoxně lepší a fotbalovější Peruc. Nicméně o bodech rozhodují nakonec vždy góly a v těch byli lepší domácí z Nového Sedla.
Rozhodčí: Zandal

(zib)