V sobotu 13. září vyšly fotbalistky Postoloprt bodově opět naprázdno, když doma ve druhém kole nového divizního ročníku prohrály s Chýší. Přestože domácí hráčky měly balón převážně na svých kopačkách, tak jim fotbalistky Chýše po celý zápas dávaly lekci z produktivity.

V prvním poločase šly do dvoubrankového vedení. Katka Podaná ale ještě do poločasu srovnala skóre a vypadalo to, že domácí v druhém poločase otočí vývoj utkání i k potěše přibližně padesáti přihlížejících diváků. Bohužel dvacet minut před koncem zápasu využila hraničního ofsajdového postavení útočnice Chýše a svůj únik zakončila rozhodující třetí brankou v síti domácích. Ze závěrečného tlaku již domácí hráčky nic nevytěžily, a tak jsou po druhém kole stále bez bodového efektu.

Zítra jedou Postoloprty na hřiště Vědomic a doufají, že se o své první bodíky holky poperou, i když poslední zápasy ve Vědomicích jim moc nevycházely.

Postoloprty - Chýše 2:3 (2:2)

Sestava Postoloprt: Kroupová - Janečková (20. Synková) - Fořtová, Danešová, Blahová - Pásztorová, Lenka Tučková, Bauerová (75. Damašková), Svobodová - Pirnerová (75. Srbová), Podaná

Leoš Svoboda

Fotbalová tabulka