Hned několik zajímavých duelů uvidí fotbaloví fanoušci během následujícího víkendu na trávnících v okrese Louny.

Všechna tři mužstva v krajském přeboru se výjimečně představí doma. Blšany budou hrát doma podruhé za sebou, Louny mají přivítat Proboštov a Žatec se také doma ukáže svým fandům.

Otázkou pořád zůstávají některé otazníky v kádrech týmů, největší asi v Žatci, kde se stále neví, jestli budou hrát zkušení Svoboda s Horňákem.

V plném proudu jsou ale také přípravy na I.A a I.B třídu. V sobotu 14. srpna se například utká Slavoj Žatec B s celkem Dobroměřic. Diváci, kteří se budou chtít na generálku podívat, mají šanci v Libočanech, výkop je v 17 hodin.

Přípravu absolvují také Černčice, kteří jedou v sobotu ven, budou hrát od 17 hodin v Březně. Už ve středu 18. srpna se ale Černčice představí doma, k poslednímu přípravnému zápasu si přizvaly Bílinu. Začátek je v 17.30 hodin.

I v nižších soutěžích je živo. Dobroměřice B jedou v neděli do Třebívlic, hrají od 17 hodin.

Černčice B jedou do Lužné, s tamní Spartou hrají v neděli 15. srpna také od 17 hodin. V minulém týdnu měl hrát přípravu také Žatec C s Čeradicemi, kvůli počasí se ale nakonec nehrálo. Snad se C týmu bude lépe dařit tento víkend, v sobotu v 17 hodin mají v plánu duel s Buškovicemi. Hraje se na hřišti Buškovic.