Domoušice - Kadaň 2:3 (0:1)

Účet zápasu otevřel hostující Ondřej Mikeš ve 21. minutě. Další branku Kadaně přidal v 53. Karban. Domoušice pak dokázaly snížit, v 63. minutě se trefil Dominik Urma. Jenže hosté z pokutového poku opět odskočili, úspěšným exekutorem byl v 68. opět Mikeš. Domácí fotbalisté v závěru už jen korigovali, v 75. se podruhé v duelu zapsal mezi střelce Urma. Domoušice jsou po třinácti zápasech jedenácté, na kontě mají pět výher a osm ztrát, nasbíraly čtrnáct bodů, což je jen o jeden více než předposlední Klášterec.

Podbořany - Louny 2:1 (1:0)

Ve vyrovnaném okresním derby, kde nebyla nouze o šance na obou stranách, se do vedení dostali domácí po pokutovém kopu v poslední minutě první půle. Lounský golman Patrovský fauloval a Volf se nemýlil. Také po změně stran se mezi střelce zapsal Jiří Volf, poslal Podbořanské v 51. minutě do dvoubrankového vedení. Louny stihly už jen snížit, v 57. byl úspěšný Baňka. Louny přezimují v A třídě na páté příčce, mají čtyřiadvacet bodů a osm výher a pět proher. Podbořany jsou desáté, mají patnáct bodů. Ve třinácti kolech pětkrát vyhrály, osmkrát prohrály.

Dobroměřice - Ledvice 2:1 (1:1)

Skore otevřel ve 14. minutě domácí Csonka, v 19. ale bylo vyrovnáno. V dresu Ledvic byl úspěšný Bačkovský. Domácí o výhře rozhodli až devět minut před koncem, kdy se z penalty trefil Lazarik. Dobroměřice jsou po třinácti zápasech v tabulce druhé, mají osmadvacet bodů. Desetkrát vyhrály, třikrát ztratily, na první Kadaň ztrácí Dobroměřice pět bodů.

Fotbalová tabulka