V I.B třídě se po výhře na penalty odpoutaly Kozly z poslední pozice ve skupině B, v C skupině jsou Kryry jen o dva body za prvním a ještě mají zápas k dobru. Nedaří se žatecké rezervě, která prohrála už pošesté z devíti zápasů.

Kozly - Č. Kopisty 2:1 po PK (0:0)

Branky padaly až ve druhé půli, nejprve byl úspěšný domácí Vorel v 62. minutě, už o čtyři minuty později ale srovnal Podaný. V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější domácí fotbalisté, mají díky tomu v tabulce sedm bodů a už nejsou poslední. Vystřídal je Straškov.

Lom - N. Sedlo 2:3 po PK (0:1)

V 17. minutě se Nové Sedlo dostalo do vedení zásluhou Hona, Lom vyrovnával až v 77. Formanem. Poté opět Hon v 83. poslal do vedení hosty, tři minuty před koncem ale srovnal Filo. Hosté ale uspěli v penaltovém rozstřelu a odvezli si bod navíc. V tabulce je nováček z Nového Sedla pátý, má pět výher a čtyři prohry.

Vejprty - Tuchořice 3:4 (1:3)

Do vedení šli domácí už ve 2. minutě, skoroval Jansa. Ve 13. ale srovnal Valenta a v 21. a 37. Orság navýšil náskok Tuchořic. Čtvrtý zásah hostů pak v 51. minutě přidal opět Valenta. Domácí sice ještě snížili, v 54. znovu Jansa a v 74. Hudec, vyrovnat ale už nedokázali. Tuchořice jsou v tabulce I.B třídy osmé. Mají čtyři výhry a pět proher.

Kryry - Kopisty 5:0 (1:0)

V duelu druhého s prvním Kryry soupeře jasně přestřílely, nasázely mu pět branek. Úspěšní byli ve 20. minutě Míček, v 54. Nítek, v 59. Svída a v 63. opět Nítek. Pátý gól byl vlastní. Kryry se tak po výhře na vedoucí Kopisty bodově dotáhly, ztrácejí jen dva body a navíc mají zápas k dobru. Bilance Kryr je prozatím osm výher a jediná prohra.

Braňany - Žatec B 1:0 (0:0)

Jedinou branku utkání vstřelil v 58. minutě Smrž. Rezerva Žatce prohrála v sezoně už pošesté.

LoKo Chomutov B - Vroutek 3:0 (3:0)

Vroutek, v sestavě už s Heincem, který se nepohodl v Žatci, nestačil na Chomutov. Branky dávali ve 4. Chmelan a ve 14. a 45. minutě Lácha. Po deseti odehraných zápasech jsou fotbalisté Vroutku šestí, mají vyrovnanou bilanci pěti výher a pěti proher.

Fotbalová tabulka

Fotbalová tabulka