Kdo viděl hrát před týdnem fotbalisty Tuchořic v Lounech, těžko uvěří, že tak vyspělé mužstvo v sobotu dostalo půltucet branek od předposledního Duchcova. Hosté je však předčili především v rychlosti a nasazení. Nabíhali na dlouhé pasy za krajní obránce a spoléhali na nabíhající dva hráče, Giňu a Gruncla, kteří dali po třech gólech nešťastnému Kořánovi.

Ten ještě spoustu úniků řešil vyběhnutím hluboko do pole, ale nejednou vzápětí sám špatně rozehrál. Jediným, kdo snese kritiku, byl neúnavný i řečnící Michal Plánička. „Původně jsem ho poslal do útoku, ale pak ho musel stáhnout do zálohy, kde to hořelo,“ řekl trenér Martin Brynda, jenž nejvíc postrádal potrestaného Julu Holáka.

Snažil se také Paclt, ale je na něm znát, že tři měsíce nehrál fotbal. Kalich hořkosti vypili domácí v závěru , kdy rezignovali, dostali tři branky a přišli o vyloučeného Ševčíka za tvrdý zákrok na Asiata Thanka. Čestný úspěch vstřelil na 1:4 Bartoň v 72. po pasu právě od Ševčíka.

„K výkonu mužstva nemám slov. Jsem hluboce rozčarován a nechápu. Třeba byli celý den na sluníčku a zapůsobilo to na hlavu…,“ bylo jedno z mála, co ze sebe dostal trenér.

Tuchořice – Duchcov 1:6 (0:3)

Branky: 72. Bartoň – 21, 44. a 86. Giňa, 24., 64. a 88. Grüncl.

Rozhodčí: Chytil, ŽK 0:1, ČK 1:0 (78. Ševčík), 100 diváků.

Sestava: Kořán – Chrz, Benda, L. Holák, Ševčík – Novák, Pohorelec (39. Bartoň), Procházka, Malý– Paclt, Plánička