Čtvrtým kolem pokračoval v Postoloprtech na umělé trávě MH Cirus cup. Hodně branek padalo v duelech Černčic s týmem Postoloprt, a také v zápase Březno Strupčice.

Černčice - Postoloprty 3:5 (1:3)

Po vcelku vyrovnaném začátku utkání vzali otěže zápasu do svých rukou postoloprtští fotbalisté a zásluhou Zíchy šli do vedení. Po půlhodině hry se sice podařilo černčickému Chloubovi vyrovnat, ale když se chvíli nato prosadili Poljič a Papežík, skončil první poločas dvoubrankovým rozdílem. Na začátku druhého dějství navíc Papežík přidal svou druhou branku. A když v 70. minutě rozvlnil černčickou síť Kotouček popáté, zdálo se být rozhodnuto. Dvě minuty poté však snížili Seifert a Heller na rozdíl dvou branek. Další dramatizaci výsledku ale Postoloprty nepřipustily, a tak se tři body stěhují na jejich konto.
Rozhodčí: Krejcar, Kyncl, Lapka

Dobroměřice - Žatec B 2:1 (0:1)

V prvním poločase lépe kombinovali žatečtí hráči a vytvořili si několik slibných šancí, z nichž ale dokázali proměnit pouze jednu, zásluhou Podroužka. Navíc Žatečtí neproměnili penaltu, čímž dali dobroměřickým fotbalistům prostor pro obrat ve druhém poločase. Dobroměřice se začaly lépe pohybovat, hrály s větší lehkostí a vytvářely si i šance. Jednu z nich využil Holeček. Navíc, na rozdíl od soupeře, dokázali Dobroměřičtí proměnit penaltu, což rozhodlo o výsledku utkání. 
Rozhodčí: Kyncl, Krejcar, Lapka

Březno - Strupčice 1:6 (0:2)

Po celý zápas dominovaly Strupčice, když po vyrovnanějším prvním poločase vedly zásluhou Campra a Jančičky o dvě branky. Po přestávce navíc dokázaly přidat další čtyři, a tak trefa Heřmana z Března byla jen kosmetickou úpravou výsledku. 
Rozhodčí: Lapka, Zandal, Kaleja

Kryry - Tuchořice nehráno

Toto utkání se bude dohrával ve středu 13. února kvůli soustředění tuchořických fotbalistů.

(zib)