Fanoušci divize mají o víkendu hned dvě možnosti, kam mohou jít na fotbal. Žatec se chce vrátit do špičky, Blšany naopak budou hledat recept, jak utéci hrobníkovi z lopaty.

Chmelaři nastoupí v sobotu 21. dubna v 10.30 hodin na svém stadionu. Přivítají Souš. Ta je prozatím v tabulce fotbalové divize sedmá, tedy ve výrazně lepším postavení než poslední Blšany. Hosté jsou také jasným favoritem utkání, vždyť Blšany mají na svém kontě jen šest bodů za tři remízy z úvodu podzimu a jedinou výhru z devatenáctého kola v také trápícím se Českém Dubu. Ostatní jarní duely Blšany prohrály nebo byly kontumovány v jejich neprospěch kvůli problémům s nedostatkem hráčů.

Žatečtí fotbalisté vyběhnou doma k utkání v neděli v 17 hodin. Soupeřem jim bude rezerva ligových Teplic, jenž je na dvanáctém místě tabulky. Slavoj je šestý, zezadu se na něj ale tlačí Souš, Brozany, Meteor a Litol. Slavoj musí vyhrát, aby začal cestu k návratu do špičky tabulky. Na jaře Žatec získal zatím devět bodů, všechny ve třech domácích střetnutích (výhra nad Vilémovem a Českým Dubem a kontumace duelu s Blšany). Naopak venku Žatec třikrát prohrál. Prodlouží Žatec domácí neporazitelnost?

Fotbalová tabulka