Fotbalistky Postoloprt si zpestřily začátek roku účastí na Tříkrálovém turnaji ve futsale, který se konal v sobotu 5. ledna ve sportovní hale v Rakovníku. Pořádal jej tamní SK Olympia.

Turnaje se zúčastnilo osm družstev. Jeho zpestřením byl určitě tým z Vysočan, za který hrála několikanásobná nejlepší fotbalistka ČR Petra Divišová, která oprávněnost těchto titulů dokazovala i v průběhu celého turnaje. Celek Vysočany Praha nakonec celé klání vyhrál.

Ženy Postoloprt zahájily turnaj zápasem s celkem Ženy v pokušení, které přehrály jasně 7:0. Ke druhému zápasu nastoupily proti Ambasadors Praha a hlavně z důvodu neproměňování šancí podlehly 2:3 a tím si zavřely vrátka do semifinále. Třetí zápas ve skupině hrály proti favorizovaným Vysočanům, přestože neodehrály špatný duel, podlehly krutým výsledkem 0:5.

V posledním utkání o páté místo pak podlehly asi po nejhorším výkonu na turnaji Baníku Libušín 1:4.

I když se postoloprtské fotbalistky umístily až na 6. místě, byl turnaj určitě příjemným zahájením přípravy na jarní část sezony. Nehledě na to, že si odvezly kromě diplomu dvě lahve francouzského šampaňského, které, pokud ho do té doby trenér nevypije, společně „bouchnou" v Českém Švýcarsku na chystaném zimním soustředění.

Turnaje se za FK Postoloprty zúčastnily: V. Damašková, A. Blahová, R. Svobodová, K. Fořtová, P. Synková, K. Podaná, D. Kasperová, K. Hejduková a J. Typoltová. Pouze jako morální podpora, zraněná H. Janečková.

Leoš Svoboda