Fotbaloví příznivci naplnili v postoloprtský Kinoklub a byli svědky příjemné a sváteční atmosféry, ve které byli vyhodnocení nejlepší hráčky a hráči FK Postoloprty v roce 2012. Hlavním vítězem se stal Oldřich Zícha.

Punc svátečnosti přidal vzácný host, jeden z nejslavnějších fotbalistů naší historie, mistr Evropy z roku 1976, Antonín Panenka, který spolu s předsedou okresního svazu Miloslavem Sklenkou a zastupitelem města Postoloprty Miroslavem Mrázem předával ceny úspěšným fotbalistkám a fotbalistům. Antonín Panenka v Postoloprtech zavzpomínal na svou bohatou fotbalovou kariéru, podělil se s diváky o vzpomínky, a to nejen na penaltu v rozstřelu ME 1976 v Bělehradě, ale například i na to, kolik činil jeho první fotbalový výdělek.

Na závěr večera, kterým provázel Jiří Rámeš, a v rámci kterého se představily tanečnice ZUŠ Postoloprty, byl vyhlášen nový král postoloprtského fotbalu, kterým se stal Oldřich Zícha, jeden z tahounů současného prvního mužstva FK Postoloprty. Objevem roku se stal Petr Volkman, šestnáctiletý dorostenec, který už nakoukl i do prvního týmu.

Výsledky ankety:

Muži:
1. Oldřich Zícha
2. Petr Junek
3. Jan Kouba

Ženy:
1. Radka Svobodová
2. Andrea Blahová
3. Kateřina Podaná

Dorost:
1. Josef Kovář
2. Josef Mlejnek
3. Patrik Boho

Dívky:
1. Valentýna Damašková
2. Tereza Vrátníková
3. Denisa Klöpschová

Starší žáci:
1. Josef Pöschl
2. Adam Račko
3. Tomáš Krupička

Mladší žáci:
1. Jakub Horocki
2. Jakub Pulchart
3. Adam Löffelmann

Starší přípravka:
1. Jan Irdza
2. Patrik Vacura
3. Daniel Červeňák

Mladší přípravka:
Jan Pour, Ondřej Richtr, David Svoboda (bez určení pořadí)

Objev roku:
Petr Volkman