Dvě vzájemná utkání mezi týmy z regionu byla na programu pátého kolo fotbalové I.A třídy. Dařilo se fotbalistům Vroutku a Kryr, poražené zůstaly týmy Dobroměřic a Postoloprt. Výhru proti Ledvicím vybojovaly také Domoušice a bez prohry jsou stále Podbořany, které uspěly v duelu s Údlicemi.

Vroutek – Postoloprty 3:0 (3:0)
Branky: 5. Biely (vl.), 33. Sulovský, 44. Levchenko
Rozhodčí Eichler, Žk 1:2, 80 diváků

Vroutek vybojoval třetí výhru z pěti zápasů, v tabulce mu patří šestá příčka s devíti body. Dvě utkání prohrál. V utkání se Vroutek dostal do vedení po vlastní brance postoloprtského Bieleho. Ve 33. se trefil Sulovský a ve 44. střelec Levchenko. Postoloprty nenašly ani jednou recept na domácí obranu. V soutěži jsou aktuálně na deváté pozici. Fotbalisté Postoloprt si připsali třetí prohru, dvakrát zvítězili a mají pět bodů.

Poslední domácí utkání Loun (v bílém) proti Rakovníku
Louny se doma opět trápily, tři body si odvezl Rakovník

Domoušice – Ledvice 2:1 (1:1)
Branky: 2. Exner, 50. Uhlík – 11. Brejcha
Rozhodčí Šefčík, ŽK 2:5, 60 diváků

Dvanáctibodové Domoušice jsou v tabulce I.A třídy druhé. Mají na kontě čtyři výhry a jedinou prohru. Domoušice zvítězily i v duelu s Ledvicemi. Skore otevřel Exner už ve 2. minutě, pak sice v 11. Brejcha srovnal, ale o tom, že tři body zůstanou domácím rozhodl v 50. minutě Uhlík.

Podbořany – Údlice 3:1 (1:0)
Branky: 16. Janoušek, 76. Klíma (vl.), 85. Parpel – 90. Hašek (PK)
Rozhodčí Cvachoušek, ŽK 2:5, 180 diváků

Podbořany jsou zatím neohroženým lídrem soutěže, zatím nepoznaly porážku. Na kontě mají pět výher, dvě z toho po penaltovém rozstřelu. Mají tedy třináct bodů. V duelu s Údlicemi poslal domácí do vedení v 16. minutě Janoušek. Až v 76. se Podbořany radovaly podruhé, o vlastní branku se ale postaral hostující Klíma. V 85. pojišťoval výhru Parpel. Hosté jen korigovali v poslední minutě zásluhou Haška z penalty.

Žatec (v zeleném) nestačil na Vilémov, prohrál 0:3.
Vilémov čekal na venkovní výhru dlouhé měsíce. Od jara. Dočkal se opět v Žatci

Dobroměřice – Kryry 1:2 (1:0)
Branky: 18. Maliňák – 76. Nítek, 78. Svída
Rozhodčí Říha, ŽK 0:3, 150 diváků

Kryry proti Dobroměřicím překvapivě vyhrály, je to jejich teprve druhý zisk v sezoně. Mají pět bodů. Dobroměřice se i přes prohru udržely ve špičce I.A třídy, za tři výhry a dvě prohry mají deset bodů a jsou čtvrté. Skore otevřel v 18. minutě domácí Maliňák, pak už ale byli úspěšní jen hosté. V 76. se trefil Nítek a v 78. rozhodl Svída.