V podstatě stejná jména zůstavají nadále ve Výkonném výboru a Kontrolní a revizní komisi Okresního fotbalového svazu Louny po sobotních volbách Valné hromady až na jednu změnu.

Sedmičku členů VV totiž doplnil lenešický, ještě aktivní, hráč a také trenér Zdeněk Kubiska, který nahradí dlouholetého předsedu Disciplinární komise OFS Miroslav Vaníčka. Ten je od soboty už členem Kontrolní a revizní komise OFS Louny, kde nahradil Jaroslava Černaje.

„Účast na valné hromadě byla přes 81 procent, to je prakticky absence jen z oddílů, které sice nejsou zrušeny, ale nevyvíjí žádnou činnost. Přesto je zvát musíme,“ informoval naš Deník předseda Miloslav Sklenka.

Nejvyšší orgán okresního fotbalu rokoval před sobotním losováním okresních soutěží za účasti krajského předsedy ČMFS Václava Hartmana.

Po nezvykle bouřlivé a často neurovanané diskuzi, došlo na závěr na losování čísel pro družstva všech soutěží řízených OFS Louny.

Neuzavřená zůstala kapitola v soutěži přípravek, která měla být společná s OFS Chomutov (podobně jako společný přebor dorostů). O ní se rozhodne po upřesnění funkcionářů sousedního okresu. Naštěstí přípravky začínají až po prázdninách.