Úvodní kolo přineslo tyto výsledky:

FK Peruc – SK Cítoliby 3:1 (2:1). Branky: Kratina, Suchopár, M. Majer – J. Majer.

TJ Ohře Lišany – FK Chlumčany 3:8 (2:2). Branky: Francl st., Maliňák, Oppel – Kalous 3, Košín, Vimr, Francl ml., Homolka, Mikeska.

TJ Sokol Tuchořice – FK Vroutek 4:1 (2:1). Branky: Bureš 2, Malý ml., Orság – Kruml.

TJ Nové Sedlo – TJ Vrbno 9:3 (4:2). Branky: Melichar 4, Beránek, Hanzal, Kohout, Havelka, Baloun – Heřt 2, Lálik.

O uplynulém víkendu proběhlo na umělce v Postoloprtech kompletní druhé kolo zimního fotbalového turnaje.

V úvodním utkání prvního hracího dne nastoupili domácí FK Postoloprty proti Sokolům z Tuchořic. Ti jsou v tabulce OP o čtyři příčky výše, na druhém místě a papírové předpoklady dokonale naplnili. Hosté vyhráli 7:5 (2:1), když hned čtyřikrát se zapsal mezi střelce Hoferica, Dvě branky přidal Jarolím a jednu Provazník. Za domácí skórovali Longauer a veterán Poljič.

Ve druhém utkání vyhrál také papírový favorit, ale na body do tabulky se hodně nadřel. Cítoliby jen těsně přehrály Lišany 2:1 (1:0). Dvě branky vítězů zaznamenal Škoda, za poražené se trefil Lálik.

Hned první zápas druhého hracího dne přinesl velké překvapení, když favorizovaný Vroutek (účastník B třídy) jen remizoval s Perucí z okresního přeboru 2:2 (1:0). Obě branky Vroutku dal Kruml, za Peruc skórovali Kyncl a Šedivý.

Druhé utkání slibovalo nejkvalitnější duel celého turnaje účastníků B třídy. Po podzimu třetí Chlumčany se střetly s jedenáctým Novým Sedlem. První poločas byl jednoznačnou záležitostí pro Chlumčany, které daly čtyři branky a ani jednou neinkasovaly. Navíc řada vyložených šancí zůstala nevyužita. Jen Zomer zahodil tři až čtyři tutovky. Na většině branek se podepsala hrubě chybující nedůrazná obrana Sedla ve spolupráci s nejistým gólmanem. Druhý poločas byl vyrovnanější, ale Chlumčany si svůj náskok pohlídaly a zvítězily 7:4 (4:0). Hattrick si připsal Zomer, dvě branky dal Kalous a po jedné Vimr a Vážný. Za poražené skórovali: Kohout 2, Beránek a Hanzal.

Třetí kolo je na programu příští víkend. V sobotu 18. ledna od 13 hodin se střetnou Peruc s Postoloprty a od 15 hodin Nové Sedlo s Cítoliby. V neděli 19. ledna nastoupí od 13 hodin Vrbno nad Lesy a Chlumčany a od 15 hodin program uzavřou Lišany s Vroutkem.

Jaroslav Tošner