Černčice - Obrnice 3:1 (2:0)
V posledním domácím utkání přivítali v Černčicích vítěze soutěže a už jistého postupujícího, celek Obrnic. Domácím se v jarní části daří, a tak se téměř stovka diváků měla na co těšit. Již v první minutě utekl po pravé straně domácí Smola, odcentroval na nabíhajícího Chloubu, ale ten ze tří metrů netrefil bránu. O dvě minuty později to vyšlo. Smola se dostal do brejku, gólman Obrnic proti němu vyběhl, míč mu odkopl, ale jen k Seifertovi a ten jej obloučkem poslal do sítě. Běžela 11. minuta a přišel druhý úder domácích. Petr Vild doběhl těžký balón a skluzem ho poslal za záda bezmocného Mika. Po půlhodině se dostal Vild do další šance. Po dlouhém sprintu však v tísni těsně minul. Pět minut před přestávkou kopali domácí trestný kop. Míč odražený od zdi se dostal k Šusovi a ten těsně minul pravou tyč.

Po přestávce začali hosté mnohem lépe. Hned v úvodní minutě druhé půle se dostal k centru z pravé strany Zaspal a Berki jej hlavou usměrnil pod břevno Musilovy svatyně. V 60. minutě pálil Zaspal o fous nad. Z protiútoku zahrozil Smola, který přešel přes tři hráče, ale také mířil nad. Brankovou pojistku přidal v 83. minutě kapitán Šus a domácí se mohli radovat z osmé výhry v řadě. Černčice se posunuly na 4. místo.

Chlumčany - Lom 12:0 (6:0)
Hned tucet gólů bylo k vidění v Chlumčanech. Hosté přijeli téměř se starou gardou a nemohli čelit domácím rychlíkům. Brankostroj spustil po čtvrt hodině hry Vážný, který přidal v utkání ještě jednu branku. Hattrick si na své konto připsal Francl, který byl také autorem poslední branky z 82. minuty. Tři góly dal ještě Košín. Po jednom zásahu si připsali Holler, Sekula, Homolka a Houda. Chlumčany jsou v tabulce třetí o bod před Černčicemi.

Divizní utkání Loun (v bílém) ve Velvarech bylo po prvním poločase kvůli počasí ukončeno.
Louny kvůli dešti ve Velvarech nedohrály. Hřiště se proměnilo na brouzdaliště

Tuchořice - Blažim 1:2 (1:1)
Tuchořice nepříjemně překvapily své příznivce. Hosté, kteří byli před utkáním poslední, přijeli pouze s 11 hráči, ale již ve 2. minutě šli do vedení zásluhou Onuščáka. Domácím se podařilo v 10. min. srovnat stav díky brance Jarolíma. Poslední slovo však měli hosté, konkrétně Pučok, který gólem ze 62. minuty rozhodl o výhře svého celku. Blažim se tak posunula na 12. místo, Tuchořice zůstaly páté.

Blažim se v posledním kole pokusí v přímém souboji vyhnout sestupu, pokud porazí na svém hřišti Braňany, které mají v tabulce o tři body více.

SKP Kadaň - Nové Sedlo 3:7 (1:2)
Branková přestřelka byla k vidění v Kadani. Na úvodní branku hostujícího Holase ze 20. minuty odpověděl Spousta, ale již za 4 minuty vedli opět hosté zásluhou Kohouta. Další góly padaly až po přestávce. V této části hry se třikrát prosadil Petr Loos, jednu branku přidal Bednář a druhý zásah si připsal ještě Kohout. Za domácí byl 2x úspěšný Melichar. Nové Sedlo drží šestou pozici.

Fotbalisté Dobroměřic (v bílém) v utkání proti Domoušicím
Vesnické derby dvou D vyznělo lépe pro domácí. Dobroměřice porazily Domoušice

Jaroslav Tošner