Fotbalisté Podbořan, Domoušic a Postoloprt odehráli v sobotu jedny z posledních utkání sezony I.A třídy před svými diváky. Zatímco Podbořany a Domoušice s přehledem zvítězily, svým soupeřům daly pět branek, Postoloprty opět prohrály. Dostaly tři branky během šesti minut.

Podbořanům se na domácím hřišti daří. Z dvanácti utkání v sezoně jich osm vyhrály. Stejně tak jako v sobotu proti Ledvicím, které porazily 5:2. Tři góly padly z pokutových kopů.

Podbořanští fotbalisté přitom dvakrát prohrávali. Skóre otevřel v 15. minutě z penalty Vlasák, v 19. vyrovnal po stejné situaci domácí Janoušek. Po půlhodině hry šli ale hosté opět do vedení, trefil se Morc. V 56. minutě vyrovnal Poborský a zavelel k definitivnímu obratu. V 72. poslal domácí do vedení Volf, v posledních deseti minutách se dvakrát trefil Poborský. Jednou to bylo z pokutového kopu.

Podbořany – Ledvice 5:2 (1:2)

Podbořany: Bláha – Fořt, Janoušek, Sklenička, F. Kováč, Jančík, Gregor, Karas, M. Kováč, Poborský (86. Kareš), Volf

Stejný počet bodů jako Podbořany, tedy 26, nasbíraly doma Domoušice. I ty v sobotu potvrdily, že se jim před vlastním publikem daří. Březno porazily jasně 5:0. Branky domácích dali v první půli Liška a Exner. Na začátku druhého poločasu se dvakrát trefil Uhlík, který už tak dal v této sezoně dvacet branek. Je po Filingrovi z Perštejna druhým nejlepším střelcem soutěže. Skóre zápasu s Březnem uzavřel svou druhou brankou v utkání Exner. Pro něj to byla v sezoně čtrnáctá trefa.
Domoušice vyhrály pátý zápas v řadě, svým soupeřům v nich daly 35 branek. To je úctyhodný průměr sedm branek na utkání.

Domoušice – Březno 5:0 (2:0)

Domoušice: Kalbač – Bartko, Barton, Slušný, Lokajíček, Pour (76. Prokeš), Urma, Krebs, Liška, Uhlík, Exner

Postoloprtům se na jaře příliš nedaří, prohrály poslední tři utkání. Proti v tabulce předposledním Obrnicím vedly 1:0 v poločase, když se trefil v 17. minutě Papežík. Na začátku druhé půle, v rozmezí šesti minut, ale dostaly tři branky. Všechny jim dal Kadlec, tu první z penalty.

Postoloprty – Obrnice 1:3 (1:0)

Postoloprty: Junek – Pechát, Fridrich, Pöschl, Holoch (55. Šerák), Papežík, Bránický, Poljić (67. Strouhal), Zícha, Fleischman, Baník

Tabulka I.A třídy po sobotním zápasech.Zdroj: www.fotbal.cz