Hned pátá minuta mohla přinést změnu skóre, ale lounský Dušan Džurdženík nedokázal překonat brankáře Novotného. První poločas se odehrával převážně ve středu hřiště bez vážnějších příležitostí. Hosté zahrozili jednou, a to trestným kopem, který ale zneškodnil Luboš Petřík.

I ve druhém poločase se dlouhou dobu hrálo bez brankových příležitostí převážně ve středu hřiště. Trochu vzruchu přinesla až 65. minuta, v níž nebyl domácím hráčům uznán gól pro těsné postavení mimo hru. O několik minut později uvolnil domácí kapitán Aleš Sadílek nabíhajícího Vojtěcha Španihela, který ale v dobré pozici zakončil slabou střelou.

V 75. zahrozili také hosté, když po jejich rohovém kopu vznikl v domácí obraně závar, ale skóre se neměnilo. Až přišla 78 minuta a brejk domácích hráčů. Dušan Džurdženík ještě svou šanci nevyužil, ale po zmatcích v chomutovské obraně se balón dostal k volnému Vojtěchu Španihelovi, který chytrým lobem obelstil hostující obránce včetně brankáře a otevřel skóre utkání 1:0.

Deset minut před koncem mohl hubené domácí vedení pojistit kapitán Aleš Sadílek, který postupoval sám na brankáře Novotného, ale v zakončení selhal.

Louny B – Bř. Chomutov 1:0 (0:0)

Branka: 78. Španihel, ŽK: 5:1, 60 diváků

Louny B: Petřík – Chaloupka (73. Bičík) – Grund, Šefraný, Jantoš – Maurer, Sadílek, Španihel, Salyuk (70. Bajcura) – Džurdženík, Pšigrocký (63. Schoř). Trenér Petr Jantoš