Fotbalovým týmům z okresu Louny, které nás reprezentují v krajském přeboru a spolu s FK Louny, hrajícím divizi, tvoří nyní nejsilnější čtveřici klubů z našeho okresu, se tentokrát moc nedařilo. Blšany prohrály s Modlany 4:5, i když v utkání vedly ještě v 70. minutě 4:1, to se vážně jen tak nevidí. Postoloprty zase podlehly na hřišti Hrobců ostudně 0:10, což je výsledek jako odněkud z hokejových mladších přípravek. Čest mužstev z okresu Louny v krajském přeboru tak zachraňoval jen Slavoj Žatec, který v Srbicích urval alespoň bod za remízu 2:2 po devadesáti minutách. V penaltovém rozstřelu bohužel i on prohrál.

Žatec v Srbicích u Teplic prohrával už 0:2, ale ve druhém poločase dokázali jeho hráči ještě vyrovnat. V 55. minutě snížil náskok domácích Petr Klinec a v 81. zachránil hostům bod žatecký špílmachr Richard Zelinka, který ještě na jaře hrál za Louny.

V Hrobcích na Litoměřicku padaly branky pouze do sítě Postoloprt. Už v poločase domácí vedli 3:0 a po změně stran přidali do sítě zoufale hrajících hostů dalších sedm gólů. Kanonýrem utkání byl Vít Kala, který obstaral pět branek, polovinu z celkového přídělu. Dva góly dal ještě také David Brandejs a po jednom přidali Jiří Neuman a bratři Petr a Jakub Slavíčkové. Postoloprtští hráli od 30. minuty jen o deseti, protože rozhodčí vyloučil brankáře Petra Junka.

V příštím kole se Blšany představí ve Štětí, Žatec bude doma hostit poslední tým tabulky Duchcov a Postoloprty se utkají doma s mužstvem AFK Chomutov.