I když v posledním podzimním kole doma Blatno prohrálo se Sedčicemi, patří mu stále první příčka okresního přeboru.

Zeměchy – Hříškov 3:3 (3:1)

Domácím se povedl první poločas, který vyhráli 3:1. Ve druhé půli Hříškov zabral a podařilo se mu vyrovnat. Dvě branky domácích dal Fekeš, jednu přidal Křivan. Za hosty se trefili Hnilica, Srbecký a Kabourek. Rozhodčí Bechynský rozdal pět žlutých karet (2:3) a dvě červené (1:1). Utkání sledovalo 40 diváků.

Lenešice – V.Černoc 1:0 (0:0)

Jedinou branku zápasu dal ve druhém poločase domácí Pavel Salač. Žlutou kartu dostal od rozhodčího Filipovského Junk, čemuž přihlíželo šedesát diváků.

Krásný Dvůr – Cítoliby 2:3 (2:0)

Krásný Dvůr vedl v prvním poločase už 2:0 po brankách Coňka a Kalaše. Ve druhé půli ale udeřili hosté, kteří dokonale otočili stav zápasu. Dva góly vstřelil Tříska, jeden přidal Škuthan. Rozhodčí Bázler napomínal žlutě celkem sedm hráčů (3:4). Zápas vidělo třicet diváků.

Blatno – Sedčice 1:2 (0:1)

Sedčice porazily favorita na jeho domácí půdě, když branky dávali Teuber a Šole. Za Blatno snižoval v závěru z penalty Hostaš. To už Blatno hrálo v devíti, když jim rozhodčí Lapka vyloučil Adámka a Praise. ŽK 3:3, 80 diváků.

Chlumčany – Peruc 2:1 (1:1)

Za vítězné domácí dávali branky Sekerák a Petr z penalty.

Výškov – Kryry 1:1 (0:0)

Za domácí Výškov skoroval Plášil, za hosty z Kryr, kteří jsou pro výškovské fotbalisty sousedy v tabulce okresního přeboru, Svída.