Na šestém místě skončili hráči středočeské obce Zvoleněves se ziskem jednoho bodu za remízu s ambiciozním týmem Kinder gang. Jejich zápasy postrádaly góly, nedali ani jeden. Prohrávali jen těsně, protože měli v brance Karla Červeného, podle pořadatelů nejlepšího gólmana turnaje.
Páté místo patřilo chlapcům z týmu Kinder gang. Získali jeden bod za již zmiňovanou remízu se Zvoloněvsí, ale svým výkonem rozhodně nezklamali. Jsou určitě příslibem do příštích let.

Třetí a čtvrté místo obsadily tradiční týmy – bronz bral Citolibský Žejdlík za 8 bodů, „brambory“ získaly Lenešice (7 bodů). Vzájemný zápas skončil remízou. Jejich ostatní zápasy byly vyrovnané, ale postrádaly gólové vyjádření.

Druhé místo z předchozího ročníku obhájil Chábr tým se ziskem 11 bodů za tři vítězství a dvě remízy. Těžil z výborné obranné hry včetně brankáře, doplatil na slabší gólovou produktivitu svých hráčů.

Vítězem turnaje a obhájcem prvenství se stal výběr pořadatelů Korpa tým se 13 body za čtyři vítězství a jednu remízu. Mužstvo celý turnaj podávalo vyrovnané výkon podpořené dobrou zodpovědnou obranou v zádech s výborným brankářem. Navíc bylo gólově produktivní, táhl ho nejlepším střelc turnaje Dominik Nopst, který dal 8 gólů.
K ucelenému obrazu celého turnaje nutno dodat, že hladký průběh svým přehledem zajistili i rozhodčí Bláha a Bechyňský.

Poděkování patří hlavnímu pořadateli Františku Kramperovi za přípravu a organizaci turnaje, trenérovi Korpa týmu Miroslavi Ventovi za koučink a bratrovi Miloše, Jiřímu Korpovi, za organizaci předávání cen a tomboly. Dík patří také všem hráčům a týmům, kteří se každoročně zúčastňují turnaje . Poděkování ale náleží především MÚ Louny za finanční přispění a věcné ceny a dále všem sponzorům, kteří věnovali věcné a peněžní dary na pořízení tomboly a ceny pro hráče a týmy. 

(oh, red)