Hosté oproti Postoloprtům byli po dlouhé době kompletní, i když Lefner vydržel na hřišti pouze necelých dvacet minut. Přesto domácí nepřipustili žádné drama a už v 10. minutě vedli o dvě branky. Nejdříve si Lokajíček naběhl na pas Svobody a podél vybíhajícího brankáře z těžkého úhlu trefil poprvé. V 10. si hostující obránci dávali přednost v malém vápnu tak dlouho, dokud mezi ně nevběhl domácí Richtr a nerozvlnil hostující síť podruhé.

Až poté hosté zahrozili - nejdříve střelami z vápna a pak se ve vyložené brankové příležitosti ocitnul střídající Rolný, ale bez úspěchu. V prvním poločase byli domácí jasně lepší a po zásluze třetí branku přidal Fleischman z pokutového kopu za faul na Lokajíčka. Stejnou výhodu měli v poslední minutě první půle i hosté, ale Rázek trefil jen břevno.

Ze strany na stranu

Po přestávce měli první šanci opět domácí, když hlavičku Strouhala odvracel na brankové čáře obránce Baša. Brankový účet druhé půle otevřeli ale Podbořanští, když se po srážce domácího brankáře s obránci v pohodě uklidil míč do sítě dobíhající Volf – 3:1. Hosty vstřelená branka „nakopla“ a hra se dalších dvacet minut přelévala od vápna k vápnu.

V 68. se domácí Svoboda trefil z hranice vápna slabší levou nohou přesně k tyči – 4:1. Za pět minut se řítil sám na gólmana Fleischman, ale přestřelil a odpověď hostů přišla hned vzápětí. Ve vápně se k míči dostal Rolný a bez přípravy trefil přesně. Domácí však nadále kontrolovali vývoj zápasu, a když Alberovský krásně přeloboval vyběhnuvšího brankáře, byl ve skóre opět tříbrankový rozdíl.

Ani za tohoto stavu nesložili Podbořanští zbraně a dál se snažili korigovat výsledek. Trochu krutě pak pro ně vyzněl samotný závěr, v něž neúspěšně reklamovali hraní rukou domácího brankáře mimo pokutové území. Hned poté byl v poslední minutě zcela po právu vyloučen jejich gólman Bláha, který srazil unikajícího útočníka domácích. Následný pokutový kop domácí Fleischman pouze rozehrál a vybídl ke skórování faulovaného Aleše Fridricha , čímž se kalich hořkosti pro hosty naplnil - 6:2.

Postoloprty – Podbořany 6:2 (3:0)

Branky: Lokajíček, Richter, Fleischman, Svoboda, Alberovský, Aleš Fridrich – Volf, Rolný. Rozhodčí: Cébe – Kořán, Gaži. ŽK: 2:1, ČK 0:1 (Bláha), 130 diváků

Postoloprty: Junek – Pokorný – Holoch, Fidler, Baláž – Lokajíček, Fleischman, A. Fridrich, Strouhal (65. Hegr) – Richtr (46.Alberovský), Svoboda.

Podbořany: Bláha – Sklenička – Matějíčka, Baša, Uher – Rázek, Lefner (19.Rolný), Worzischek, Parcel – Borovec, Volf.