Už od začátku týdne vychází na sportovní stránce tištěného vydání Žateckého a lounského deníku kupon Tip ligy. Oblíbená soutěž, pro všechny fanoušky fotbalu v regionu, totiž znovu startuje. Pro vítěze, celkové i jednotlivých kol, jsou opět připraveny velmi hodnotné ceny.

Fotbalisté během 26. a 27. března, tedy už za pár dní, rozehrají zápasy jarní poloviny nižších soutěží. Zároveň s tím začne už tradiční fotbalová tipovací soutěž čtenářů Žateckého a lounského deníku.

Tištěný kupon, ale také internet

Účastníci soutěže budou moci tipovat prostřednictvím kupónu, který vystřihnou z novin. Vycházet bude vždy v průběhu týdne několikrát, na stránce je i dnes. Výsledky pak budou tradičně vycházet každou středu. Opět ale bude možné soutěžit s námi také přes internet na www.tipliga.cz.

Deset zápasů

Čtenáři budou opět tipovat výsledky deseti redakcí vybraných fotbalových zápasů od IV. třídy po divizi. Opět se také bude tipovat počet celkem vstřelených branek. To pro případ rovnosti bodů u nejlépe tipujících hráčů. Tipující u každého zápasu napíše 0, 1 nebo 2, podle toho, jak odhaduje výsledek utkání (1 vítězství domácích, 2 vítězství hostí, 0 remíza).

Po odehrání všech jarních kol opět hráči na čele celkového pořadí získají velmi hodnotné ceny. Zkrátka ale nepřijdou ani vítězové jednotlivých týdenních kol. I na ně čekají zajímavé ceny.

Sběrná místa

Pokud někdo nebude tipovat prostřednictvím kuponu vystřiženého z novin, může soutěžit i přes internet. Ale pozor. Každý hráč, jenž chce tipovat na internetu, musí poprvé tipovat kupónem vystřiženým z tištěného Deníku. To proto, aby mu mohlo být uděleno identifikační číslo (ID) a on sám si určil heslo, které pak bude zadávat na internetu. Identifikační číslo, jako obvykle, bude uvedeno před jménem tipujícího v pořadí hráčů, které bude vycházet opět každou středu. Heslo si hráč určí sám při vstupu do hry jako kombinaci libovolných čtyř číslic, například 0123.

Vystřižené kupóny z novin se posílají do žatecké redakce (náměstí Svobody 123, 438 01 Žatec). Sběrné místo pro hráče z Loun je, jako již tradičně, zřízeno v prodejně tabáku Jiřího Stehlíka na Pražské třídě v Lounech.

Pokud hráč tipuje poprvé, napíše do kolonky pro identifikační číslo velké písmeno N a doplní jen své číselné heslo a kontaktní údaje. Identifikační kód a heslo funguje při internetovém tipování jako přístupový kód hráče.

Hlasujte do pátečního odpoledne

Uzávěrka pro vhození kuponů do sběrné schránky či tipování prostřednictvím internetu je vždy v pátek v 16 hodin. Pozor ale tento první týden, v pátek je státní svátek, a tak je uzávěrka už ve čtvrtek. Každou středu pak budou v Žateckém a lounském deníku vycházet průběžné výsledky Tip ligy, a také tam budou zveřejněni vítězové jednotlivých kol. V seznamu také noví hráči zjistí své identifikační číslo.

Nový hráč se může zapojit kdykoliv v průběhu soutěže, samozřejmě čím dřív tak učiní, tím je jeho šance na celkové umístění vyšší. Každý hráč však může hlasovat v jednom kole pouze jednou a pod jedním identifikačním číslem.

Hrajte s Deníkem, hrajte o hodnotné ceny!