Pro Domoušice přišla nepříjemná dohra utkání 18. kola fotbalové 1. A třídy Ledvice - Domoušice. Původně toto utkání zcela jednoznačně ovládli hosté poměrem 6:0, když Ledvice dohrávaly v deseti po vyloučení Koudelky. Domácí celek si ale po utkání stěžoval na neoprávněný start hostujícího Jana Škrance.

Tímto podnětem se zabývala disciplinární komise a na svém posledním zasedání rozhodla takto: peněžitá pokuta ve výši 15 000 Kč dle DŘF § 50 (neoprávněné umožnění nastoupení hráče), kontumace utkání Viktorie Ledvice - TJ Sokol Domoušice 3:0 a 3 body ve prospěch týmu Viktorie Ledvice. Vedoucí mužstva Miloslav Vaníček a trenér Karel Šidlof mají navíc zákaz činnosti na šest měsíců.

Utkání Žatce (v zeleném) proti Štětí
Všech šest branek v utkání proti žateckému Slavoji dávalo Štětí

Škranc v utkání branku nedal a do druhé půle utkání už raději nenastoupil.

Kontumována byla také dvě neodehraná utkání ve prospěch Dobroměřic. K utkání 18. kola nepřijel celek Klášterce nad Ohří a k utkání 19. nedorazil tým AFK LoKo Chomutov. Oba kluby navíc musí kromě pokuty do svazové pokladny zaplatit Dobroměřicím i náklady, které jim přísluší za přípravu utkání.

Dobroměřice tak získaly do tabulky šest bodů a skóre 0:6. Oněch šest bodů by si ale dobroměřičtí raději vybojovali na zeleném trávníku, než je získali od stolu disciplinární komise. 

Jaroslav Tošner