Zdroj: DENÍK/Hynek Dlouhý
Řeznický mistr Jan Grössl paří vepře při veřejné zabijačce v Žatci.
Zdroj: DENÍK/Hynek Dlouhý
Řeznický mistr Jan Grössl paří vepře při veřejné zabijačce v Žatci.
Zdroj: DENÍK/Hynek Dlouhý
Veřejná zabijačka v Žatci
Zdroj: DENÍK/Hynek Dlouhý
Veřejné zabijačky se ujal řeznický mistr Jan Grössl
Zdroj: DENÍK/Hynek Dlouhý
Veřejné zabijačky se ujal řeznický mistr Jan Grössl
Zdroj: DENÍK/Hynek Dlouhý
Veřejná zabijačka v Žatci
Zdroj: DENÍK/Hynek Dlouhý
Veřejné zabijačky se ujal řeznický mistr Jan Grössl
Zdroj: DENÍK/Hynek Dlouhý
Veřejné zabijačky se ujal řeznický mistr Jan Grössl
Zdroj: DENÍK/Hynek Dlouhý
Veřejná zabijačka v Žatci
Zdroj: DENÍK/Hynek Dlouhý
Veřejné zabijačky se ujal řeznický mistr Jan Grössl
Zdroj: DENÍK/Hynek Dlouhý
Porcování masa
Zdroj: DENÍK/Hynek Dlouhý
Porcování masa
Zdroj: DENÍK/Hynek Dlouhý
Nože je nutné mít perfektně ostré!
Zdroj: DENÍK/Hynek Dlouhý
Porcování masa
Zdroj: DENÍK/Hynek Dlouhý
Při akci nechyběla ani muzika
Zdroj: DENÍK/Hynek Dlouhý
Veřejná zabijačka v Žatci
Zdroj: DENÍK/Hynek Dlouhý
Řeznický mistr Jan Grössl (vpravo) a učeň Josef Jaroš zpracovávají maso.
Zdroj: DENÍK/Hynek Dlouhý
Veřejná zabijačka v Žatci
Zdroj: DENÍK/Hynek Dlouhý