2464 - to je počet diváků, kteří v úterý prošli turnikety. Slabší návštěva, ale příznivci Litvínova byli v hledišti slyšet, tradičně celou halu táhl jih. 

„Chtěl bych vám všem, kteří jste dnes byli v kotli a fandili společně i přes tu hrůzu, která byla na ledě, moc poděkovat! Hokej stál na ho*no, ale my jsme si to v hledišti užili a tak to má být! Díky moc!" napsal pak do facebookové skupiny Verváci Litvínov jeden z lídrů kotle Marek Šimšálek. 

Z nepříznivého výsledku byli věrní příznivci Vervy rozčarovaní. Řada z nich se jich ale snažila hledat pozitiva. 

Například jako Charlotta Maurerová: „Možná dobře, že to přišlo teď, ponaučit se z toho, nakopnout se a začít fakt makat. Tento rok si takové šílené chyby dovolit už nemůžeme. A myslete taky na nás, fanoušky, kteří už několik let ztrácí hlas." 

Zklamaný litvínovský Pospíšil přihlíží nevídané kanonádě Pardubic.
Do čeho bouchli, to tam spadlo. Totální kolaps, katastrofa, nechápal Országh

„Takový kolotoč ve druhé třetině jsem dlouho neviděl," poznamenal Milan Ertl. 

A ještě jeden hlas „z davu" na závěr. Patří Tomáši Zvonařovi, který zápasy Litvínova sleduje už několik let. „Dostat doma sedm gólů je prostě katastrofa. Musíme doma vyhrávat. S Libercem předvedeme výbornej výkon, nedokážeme jej ale opakovat na Kladně a dnes dokážeme udělat se zápasu takovou haluz… No, hoši máte co napravovat. Hned ve čtvrtek na Spartě, tak snad nás opět překvapíte."