Sedmá hokejová třída absolvovala oba zápasy bez své brankářské jedničky Hauptvogela. Přesto si alespoň ze sokolovského ledu přivezla oba body.

Sokolov – Slovan Louny+Draci Bílina 6:8 (2:3, 3:1, 1:4)

Vedla již ve třetí minutě po Kučerově dělovce od modré. Pak sice domácí využili početní výhodu, ale do šaten se odcházelo za lounského vedení 3:2. Ve druhém dějství však domácí otočili na 5:3 a zdálo se být rozhodnuto. Ke zvratu však zavelel svojí úspěšnou dělovkou Ulrych a když v úvodu závěrečné třetiny vyrovnal z nulového úhlu Kryštůfek, začínalo se „od nuly“. Kapitán Ulrych pak dvěma góly zařídil vedení, na které při přesilovce a power play stačili hosté rychle odpovědět kontaktním gólem na 7:6.

O stejnou výhodu se pokusili i v samotném závěru, ovšem jedinou sekundu před závěrečnou sirénou Ulrych trefil z dálky opuštěnou branku domácích.

Branky: 3.Kučera, 17.a 20. Verner, 42.Krištůfek, 38, 45, 50.a 60. Ulrych.

HC Slovan Louny+Draci Bílina – Beroun 2 : 6 (2:2, 0:3,0:1)

V neděli 10. února přivítali na domácím ledě favorita utkání z průběžného třetího místa. Po úvodním zaváhání, kdy již v 6.minutě prohrávali 0:2, dokázali ještě srovnat na 2:2. Nakonec však zvítězil favorit, přestože střely na branku 27:30 vypovídají o vyrovnané hře. Ovšem soupeř dokázal 4 x ve vlastním oslabení z brejků skórovat a to rozhodlo.

Branky: 13.a 17. Ulrych

(ls)