Sobotní výlet mladých hokejistů Loun a Bíliny do Chomutova, který nyní hraje žákovskou hokejovou ligu pod hlavičkou sousední Kadaně, byl u obou týmů ve znamení dramatického dotahování skóre s neúspěšným závěrem.

HC Kadaň - Slovan Louny + Draci Bílina 7:3 (3:0, 0:0, 4:3)

Branky 2x Urbánek, Marek Šesťáci zaváhali v první třetině, ve které dovolili Kadani odskočit na 3:0, a to ještě mohli děkovat Špičkovi v brance. Rozdíl mohl být daleko větší.

Ve druhé třetině brankář domácí střelce dokonale rozhodil. Zkoušeli všechny možné střelecké varianty, ale zbytečně. A pak v úvodu závěrečné části hosté dvěma rychlými góly zdramatizovali zápas, když snížili na 3:2. Domácí se však rychle vzchopili a díky dvěma přesným zásahům rychle odskočili na 5:2. Marek ještě ve vlastním oslabení ze sóla snížil na 5:3, ale další dvě rychlé branky domácích rozhodly o výrazné výhře domácích.

HC Kadaň - Slovan Louny + Draci Bílina 5:3 (1:0, 2:1, 2:2)

Branky 2x Hrneček, Ulrych To sedmáci začali úplně jinak. Od úvodního vhazování zatlačili domácí do obranného pásma a vytvořili si několik tutovek. Ovšem tentokrát osvědčení střelci (Čech, Tomeš, Ulrych) zklamali. Mířili v lepším případě pouze do brankáře, v tom horším ze dvou metrů nad. Stačila pak jedna náhodná akce, tečovaná střela a domácích šli do vedení.

V úvodu druhé třetiny nabídli rozhodčí hostům trestné střílení. Obránce Verner však k němu vystartoval tak rychle, že nechal puk za sebou a na brankáře ani nevystřelil. A tak musel střeleckou nemohoucnot prvního útoku napravit Hrneček, který úspěšně dorážel ve 26. minutě Krištůfkovou střelu od modré. Přišel však tradiční dvougólový výpadek mezi 36. a 37. minutou a do třetí třetiny nastupovali za stavu 1:3.

Ovšem ve 44. minutě důrazný Hrneček dokázal ve vlastním oslabení snížit, a když 4 minuty před závěrečnou sirénou využili přesilovku 5 na 3, vypadalo to na zaslouženou remízu. Ta se ale nekonala. Nejdříve zaváhali při hře 4 na 4, a když v poslední minutě domácí potrestali vyloučení kapitána Ulrycha, odcházeli hosté z ledu se svěšenými hlavami, neboť vědlěi, že se vracejí domů bodově naprázdno.