MidiLidi (ML, ČR) a Pudink paní Elvisovej (SK). Tato taneční sestava, která pobaví teplický Božák v sobotu.

První jmenovaní, kteří se blýskli i hudbou k filmu Protektor, představí pod panelákem Boží prst nové, třetí album Operace „Kindigo!”. Spojili na něm taneční hudbu, ironické texty, naději a humor.

Už na debutu Čekání na robota ML definovali styl. Zdánlivě chladnou elektronickou hudbu a la Kraftwerk doplnili výbornými texty, slogany, které se chytí jak klíště.

Druhé CD Hastrmans, Tatrmans & Bubáks, ač slibného názvu, moc zábavné nebylo. Ale novinka… „Chtěli jsme natočit hezky pitomou taneční desku, což se podařilo. Víc než kdy předtím jsou na ní vyloženě písničky a oproti našim tradičním sloganovitým popěvkům mají i delší texty,“ říká MidiČlověk Prokop Holoubek.

„Je to vlastně víc pop a to nás vyloženě baví,“ tvrdí Petr Marek, známý i jako režisér.

Hraní si se zvuky (Someone who you like), slogan Co tu máš (Ráno) , hymna pro TV Qvéčko (Rád vařím), nadějeplný šamanský Ploužák proti všem přízrakům, skočný Den (Už mám kde spát, a s kým).

Mizí pesimismus s anti mńágovskou pískanou Na co nesmíš zapomenout (Nemusíš se nikdy plazit po kolenou…), je to Wabiho Nevadí po 30 letech. Na píseň Patriot magor lze cvičit aerobic, když jejímu tempu stačíte. Doktor by mohla být pocta novoromantikům z 80. let minulého století i s tím „Nemůžu se smát”. A semaforský hit na konec? Bonus, jen on.