Dnes navečer, v sobotu 21. února, se příznivci a přátelé hudby v Žatci mohou setkat s hudebníky netradičního smyčcového kvarteta MIB Quartet z Prahy, kteří dlouhodobě spolupracují se svým žateckým kolegou Radkem Holodňákem (rytmika, bicí). MIB Quartet v Žatci s velkým úspěchem již několikrát vystoupil, mimo jiné při otevření žatecké synagogy na podzim 2013.

Tentokrát mají skvělí mladí hudebníci pro své posluchače připravený program s názvem Slavné filmové melodie a skladby světových hudebních skupin, který je plný známých ústředních melodií z oblíbených filmů jako jsou Sedm statečných, Butch Casidy a Sundance Kid, Bio Ráj, Růžový panter, Zpívání v dešti, Ženatý se závazky, ale také krásných dynamických melodií z Pirátů z Karibiku, filmů Harry Potter, Indiana Jones, James Bond a dalších perel světové kinematografie.

Ve druhé části programu zazní nejznámější skladby slavných skupin Beatles, Queen, Deep Purple, Led Zeppelin, Depeche Mode, Metallica atd. v podání smyčcového kvarteta MIB Quartet společně s Radkem Holodňákem (bicí). Koncert je zpestřen videoprojekcí fotozáběrů z filmů, jejichž melodie budou hudebníci hrát.

Kdo přijde dnes v 18 hod do žateckého divadla, toho čeká mimořádný hudební zážitek!

(ina)