Kino Svět Louny

15. - 16. 11., 17.30 hodin
Tři mušketýři, 3D
Nové moderní zpracování nadčasového románu Alexandra Dumase Tři mušketýři natočené ve 3D slibuje skvělou podívanou. Akční velkofilm plný propracovaných scén je přirovnávám k úspěšným Pirátům z Karibiku.

15. - 16. 11., 20.00 hodin
Perfect Days - I ženy mají své dny
Celý příběh začíná čtyřiačtyřicátými narozeninami Eriky, která sice nedostane největší kytici, jakou si dovede představit, zato ale pěkné přáníčko od své bývalé švagrové, trapný vzkaz v rozhlasovém pořadu od bývalého manžela, krém na vrásky od homosexuálního kamaráda Richarda a dárkový striptýz od své nevyzpytatelné matky. Přáníčko si doma vystaví, při vzkazu se - ač sama sebe proklíná - dojatě rozpláče a dárkového striptéra jí okamžitě přebere Richard. Takhle vypadá úspěšný život Eriky Oskarové, hvězdy televizního pořadu “Před a po”. Přitom Erika má skoro všechno - vlastní pořad, vyhlášený kadeřnický salón, velký byt s terasou a svobodu, ale s každým přibývajícím rokem víc a víc touží po tom jediném, co nemá - a to je dítě. Erika tedy nastolí plán “Dítě” a pustí se do něj se stejnou vervou, se kterou budovala jak svůj podnik, tak své vlastní já. Jenže některé věci se nalinkovat nedají, například mladičký barman Adam.

Digitální kino Žatec

16. 11., 17.30 hodin
Arthur a souboj dvou světů
Pomocí lsti se Maltazard dostal do světa lidí. Má jasný cíl: sestavit armádu jeho přívrženců a převzít nad-vládu nad celým světem. Vypadá to, že plány mu může zmařit jenom Arthur, který se ale musí nejdříve dostat do své ložnice a vrátit se do své původní velikosti. 16. 11., 20.00 hodin

Anonym
Příběh filmu Anonym, který se odehrává v Anglii za období vlády královny Alžběty, spekuluje o otázce, která už po staletí vrtá hlavami akademiků a géniů. Byl vousatý bard ze Stratfordu William Shakespeare skutečně tím, kdo napsal geniální hry o Hamletově tragickém životě, o Romeově vášnivé lásce či o sžíravé vině lady Macbeth?

Zdroj: www.programy.sms.cz