Kino Svět Louny

16. 11., 17.30 hodin
Tři mušketýři, 3D
Nové moderní zpracování nadčasového románu Alexandra Dumase Tři mušketýři natočené ve 3D slibuje skvělou podívanou. Akční velkofilm plný propracovaných scén je přirovnávám k úspěšným Pirátům z Karibiku.

16. 11., 20.00 hodin
Perfect Days - I ženy mají své dny
„Nechápu, jak mi za rok může být pětačtyřicet, když pořád ještě nevím, čím chci být, až vyrostu.“ Existenciální otázku hlavní hrdinky přetavila režisérka Alice Nellis v originální komedii, jejíž hlavní hrdinka nestihla dospět.

17. 11., 00.01, 17.30, 20.00 a 22.00 hodin
Twilight Saga: Rozbřesk - 1. část
V první části závěrečného dílu strhující upíří romance se Bella Swan a Edward Cullen po svatbě vydávají na líbánky do Ria de Janeira, kde se konečně, stranou všeho a všech, mohou naplno oddat své lásce. Jejich štěstí, ale netrvá dlouho. Bella zmítaná prudkou vášní k upírovi Edwardovi, ale zároveň upřímnou náklonností k vlkodlakovi Jacobu Blackovi, brzy zjišťuje, že čeká dítě. Těhotenství s upírem pro ni však znamená fatální hrozbu. Čeká ji tedy bouřlivý rok plný lásky, pokušení i ztrát. Musí se s konečnou platností rozhodnout, zda vstoupí do temného, ale lákavého světa nesmrtelných, nebo zda bude žít plnohodnotným lidským životem. Nevyhnutelnost tohoto rozhodnutí se vine celým Belliným příběhem jako červená nit, na níž visí osudy obou kmenů - upírů i vlkodlaků.

17. 11., 10.00 hodin
Tintinova dobrodružství: Tajemství jednorožce, 3D
Příběh filmu, inspirovaného po celém světě oblíbenými příhodami knižního a komiksového hrdiny Tintina belgického autora, publikujícího pod pseudonymem Hergé, sleduje osudy výjimečně zvídavého mladého reportéra Tintina a jeho věrného psího společníka Filuty. Ti společně narazí na model lodi, který v sobě ukrývá nebezpečné tajemství.

17. - 20. 11., 13.00 hodin
Spy Kids 4D: Stroj času
Marissa Cortez Wilsonová má vše, po čem touží, jenže nic není tak růžové, jak se zdá. Její svět se otočí vzhůru nohama, když šílený padouch hrozí ovládnout svět a ona je povolána do akce. Projekci doplní unikátní zážitek v podobě použití aromascopu, speciální karty, která v určitých chvílích děje umožní i čichový vjem.

17. - 20. 11., 15.00 hodin
Žraloci na S(o)uši
Animovaný film vypráví o dvou žraločích bratrech - malém Pupovi a velkém Juliovi. Poté, co pytláci ukradnou z jejich útesu žraločí vajíčka do gurmánských restaurací, rozhodne se malý Pup stůj co stůj zjednat nápravu a pln odhodlání se vydá na souš, do lidského světa, kam nikdy předtím žraločí ploutev nevkročila. Julius se však začne o osud svého malého brášky na pevnině obávat - a ve speciálním robotickém obleku, který kdysi společně sestrojili, se vydá na souš zachránit Pupa.

Digitální kino Žatec

16. 11., 17.30 hodin
Arthur a souboj dvou světů
Pomocí lsti se Maltazard dostal do světa lidí. Má jasný cíl: sestavit armádu jeho přívrženců a převzít nad-vládu nad celým světem. Vypadá to, že plány mu může zmařit jenom Arthur, který se ale musí nejdříve dostat do své ložnice a vrátit se do své původní velikosti.

16. 11., 20.00 hodin
Anonym
Příběh filmu Anonym, který se odehrává v Anglii za období vlády královny Alžběty, spekuluje o otázce, která už po staletí vrtá hlavami akademiků a géniů. Byl vousatý bard ze Stratfordu William Shakespeare skutečně tím, kdo napsal geniální hry o Hamletově tragickém životě, o Romeově vášnivé lásce či o sžíravé vině lady Macbeth?

Kino Postoloprty

17. 11., 19.00 hodin
Zrození Planety opic
Chtěli jsme zdokonalit lidskou rasu, místo toho jsme přišli o pozici pánů tvorstva. Zrození planety opic barvitě a napínavě líčí revoluci, která vedla k tomu, že nás na piedestalu civilizace vystřídali nižší primáti. Remake kultovní klasiky.

Zdroj: www.programy.sms.cz