Kino Svět Louny

18. 1., 17:30 hodin
Sherlock Holmes: Hra stínů
Sherlock Holmes býval nejchytřejším mužem salónu… až dosud. Na scéně je ovšem nový kriminalistický mozek profesor Moriarty který se intelektuálně Holmesovi nejen vyrovná, ale jeho cit pro špatnost spolu s naprosto chybějícím pocitem svědomí mu vlastně může pomoci slavného detektiva předstihnout.

18. 1., 20:00 hodin
West Side Story
Muzikálová adaptace Romea a Julie získala 10 Oscarů a navždy změnila dějiny žánru. Jedni si říkají Tryskáči a sdružují bílé Američany židovského, italského a polského původu. Druzí se jmenují Žraloci a tvoří je mladí Portoričané. Dva newyorské gangy, nesmiřitelná nenávist a milenci, jejichž tragická smrt nakonec přináší smíření.

19. 22. 1., 15:00 hodin
Happy Feet 2, 3D
Diváci se vrací do nádherné krajiny Antarktiky v úžasném formátu 3D. Mumble, mistr stepu, má problém, protože jeho drobounký syn Erik je choreo-fobní. Tanec ho nebaví a Erik uteče pryč a potká Mocného Svena/Mighty Sven—tučňák, který umí lítat! Mumble nemá oproti tomuto charismatickému modelu nové role žádnou šanci. Ale celá situace se zhorší ještě tím, když je svět otřesen mocnými silami. Erik se od svého otce naučí být odvážný, když dá Mumble dohromady národ tučňáků a všechny druhy nádherných stvoření od drobného Krilla až po obřího Elephant Seals, aby vše bylo zase v pořádku.

19. 29. 1., 17:30 hodin
Láska je láska
Česká komedie, která vás zahřeje. Osmnáctiletá Maruška žije se svým dědečkem Vlastimilem, touží potkat svého prince a prožít romantickou lásku, jakou zatím zná jen z filmů. Svého vysněného prince skutečně potká. S Markem prožije krásné prázdniny, první milostné dobrodružství, ale také první zklamání. To, že pravá láska nikdy neodkvete, zjišťuje i Maruščin dědeček Vlastimil. Po letech potkává svoji dávnou lásku Libušku. Jsou jako dva mladí zamilovaní blázni. Je to láska s vůní marihuany.

19. 22. 1., 20:00 hodin
Underworld: Probuzení, 3D
Od chvíle, kdy Selene se svým lidsko-lykanským milencem Michaelem zničili prastarého upíra Marcuse ve filmu Underworld: Evolution, uběhlo již patnáct let. V jejich průběhu lidstvo odhalilo existenci jak upírů, tak lykanů, a rozpoutalo válku s cílem obě rasy vyhladit. Selene, která byla v průběhu genocidy zajata, se po více než deseti letech probouzí jako vězeň v neprodyšně uzavřené laboratoři společnosti Antigen, mocné korporace, která se snaží vyvinout vakcínu proti virům, jenž mají na svědomí existenci upírů a lykanů. Selene je zničena zjištěním, že Michael zemřel, ale smutek je velice záhy překonán šokujícím zjištěním, že v průběhu svého kryogenního spánku porodila dceru Eve. Ve snaze najít úkryt pro sebe i své dítě se Selene ocitá ve světě, kde jsou příslušníci její kdysi tak hrdé rasy na hranici vyhubení a zbytky přežívajících se ukrývají v podzemí. Odvržena zbývajícími klany se Selene rozhodne spojit své síly s mladým upírem Davidem, který se k ní připojí v krvavém tažení proti Antigenu, jenž se snaží zničit ji i její dítě.

Kino Postoloprty

19. 1., 19:00 hodin
Rodina je základ státu
Třicátník Libor je otec dvou dětí, bývalý učitel, nyní vysoce postavený bankovní úředník, jehož firma zkrachovala, protože vyšly najevo podvody manažerů banky. Vyšetřovatelé nabízejí Liborovi shovívavost výměnou za spolupráci a zároveň naznačují, co všechno o něm vědí. Prý je toho dost na kriminál. Libor si bere čas na rozmyšlenou a přesvědčuje svoji ženu, aby na pár dní odjeli. Prchá před spravedlností nebo chce jen oddálit okamžik, kdy ženě oznámí, že bude muset do vězení? Nebo je vše ještě trochu jinak?

Digitální kino Žatec

19. 20. 1., 17:30 hodin
Happy Feet 2, 3D

19. 20. 1., 20:00 hodin
Láska je láska

Zdroj: www.programy.sms.cz