Kino Svět Louny

22. 2., 17:30 hodin
Signál
Poklidnou idylu rázovité vesničky, která je tak trochu odříznutá od světa, nečekaně rozčeří sympatičtí mladíci Kája a Filos. Přijeli prý proto, aby vyhledali nejlepší místo pro instalaci nového mobilního vysílače. Vidina zisku vzbudí v místních pochopitelné očekávání, zvláště když se dozvědí o zajímavé finanční odměně pro majitele pozemku, na kterém bude vysílač stát. Vesnice se rychle stává bitevním polem a to s využitím všech povolených i nepovolených zbraní. Je ovšem otázkou, zda Filos s Kájou budou schopni naplnit očekávání, do nich vkládaná. Možná totiž nejsou tím, za co se vydávají…

22. 2., 20:00 hodin
Bůh masakru
Rvačka dvou dětí na hřišti. Nateklé rty, vyražené zuby… Rodiče „oběti“ pozvali na návštěvu rodiče „útočníka“, aby vyplnili pojistnou událost a vše v klidu vyřešili. Přátelské žertíky zprvu vysoce civilizovaných lidí se postupně mění v masakr, kterému nikdo z nich neunikne. Příběh odhaluje to, co je politicky korektní, a ukazuje, že pod pozlátkem je mnoho krutosti.

23. 26. 2., 15:00 hodin
Modrý tygr
Co se stane, když se ve městě objeví modrý tygr? Dobrodružný, magický a humorný rodinný film vtáhne děti i jejich rodiče do světa fantazie.

23. 26. 2., 17:30 hodin
Cesta na tajuplný ostrov 2, 3D
Volné pokračování filmu z roku 2008. Nová cesta začíná, když mladý dobrodruh Sean zachytí kódované volání o pomoc z tajemného ostrova, který by ani neměl existovat je to místo zvláštních životních forem, zlatých hor, smrtelných sopek a více než jednoho překvapivého tajemství. K Seanovi se přidá jeho nový nevlastní otec. Společně s pilotem helikoptéry a jeho krásnou, odhodlanou dcerou se vydávají hledat ostrov, zachránit jeho osamoceného obyvatele a vrátit se zpátky dřív, než seismická činnost ponoří ostrov do hlubin moře a utopí jeho tajemství navždy.

23. 26. 2., 20:00 hodin
Válečný kůň
Působivý příběh mladého chlapce jménem Albert a jeho milovaného koně Joeyho se odehrává na samém počátku první světové války. Joey je Albertovým otcem prodán britské jízdě a následně poslán na frontu, kde začíná jeho pozoruhodná pouť na pozadí velké války. Navzdory překážkám, kterým je na každém kroku nucen čelit, Joey ovlivňuje a mění životy všech, se kterými se na své pouti setká. Albert, který na svého přítele nedokáže zapomenout, opouští domov a vydává se na francouzská válečná pole, aby zde svého koně našel a přivedl ho zpátky domů.

Digitální kino Žatec

22. 2., 17:30 hodin
Jack a Jill
Adam Sandler se představuje v titulních rolích nové komedie. Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama.

22. 23. 2., 20:00 hodin
Signál

23. 2., 17:30 hodin
Tohle je válka
Chris Pine a Tom Hardy ztvárňují neohrožené agenty CIA. Tito dva nerozluční společníci a nejlepší přátelé zároveň, se však jednoho dne zamilují do té samé ženy. I když se jim nejednou společně podařilo porazit celé řady protivníků, tak se nyní snaží využít jeden proti druhému své nesporné osobní kvality i celou škálu výdobytků moderních špionážních technologií.

Kino Postoloprty

23. 2., 19:00 hodin
Ošetřovatel
Zvířata ve Franklin Park Zoo zbožňují svého laskavého ošetřovatele Griffina Keyese. Griffin, kterému je příjemněji ve společnosti lva než ve společnosti ženy, usoudí, že jedinou jeho možností, jak najít dívku svých snů, je odejít ze zoo a najít si zajímavější práci. Zvířata se v záchvatu paniky rozhodnou porušit svá prastará pravidla mlčení a odhalí své největší tajemství: umí mluvit! Aby Griffina přiměla zůstat, rozhodnou se mu udělit lekce seznamování a dvoření ve zvířecím stylu.

Zdroj: www.programy.sms.cz