Kino Svět Louny

Zlomené květiny

Melancholická komedie a road movie Zlomené květiny, v níž naplno zazářil Bill Murray. Don (Bill Murray) je starý mládenec. Právě ho opustila jeho poslední láska. Nedá se tím vyrušit, odhodlán trávit čas své předčasné penze před televizí. Dostane ale záhadný dopis, jenž naznačuje, že má syna. Poháněn spíš svým kamarádem, který si rád hraje na detektiva, než vlastní zvědavostí, vydá se pátrat, která z jeho milenek by mohla být autorkou dopisu a matkou syna. Od 17.30 a 20 hodin.

Kino Domoušice

Obsluhoval jsem anglického krále

Film Jiřího Menzela natočený na motivy knihy B. Hrabala o muži, jenž toužil naplnit za každých okolností svůj život bohatstvím a krásou, a jehož štěstí bylo vždycky v tom, že ho potkalo nějaké neštěstí. Od 18 hodin.

Kino Podbořany

Déjá Vu

Podmanivý akční thriller od producenta Jerryho Bruckheimera a režiséra Tonyho Scotta se točí okolo tajemného pocitu déjà vu, který provází agenta vládní agentury ATF Douga Carlina při vyšetřování rozsáhlého bombového útoku. Carlin, který je po výbuchu nálože na trajektu v New Orleans přivolán k zajištění důkazů, odhalí, že záhadný úkaz, který většina lidí považuje pouze za hříčku vlastní mysli, je ve skutečnosti něčím mnohem silnějším. Od 19.30 hodin.